Premii pentru handbalişti

publicitate in ziar Casa Auto Timisoara

Echipa de juniori III a Liceului Teoretic Traian Vuia a fost astăzi oaspete de onoare la sediul Primăriei Reşiţa, acolo unde handbaliştii au fost premiaţi de autorităţile locale pentru  rezultatele cu care s-au întors acasă de la turneul olimpic desfăşurat Buzău şi Campionatul naţional de la Baia Mare.

Reşiţa este pe harta handbalului românesc nu doar prin  echipa din Liga Naţională, HC Caraş-Severin. Puştii care se antrenează la Liceul Teoretic Traian Vuia, sub îndrumarea profesoarei Lucia Moruţ vin tare din urmă. Echipa de juniori III a liceului a terminat sezonul cu două reuşite care îi pun pe handbaliştii de 14 şi 15 ani pe lista marilor speranţe pentru viitorul sportiv al municipiului.

Pentru a le răsplăti eforturile care s-au dovedit a nu fi zadarnice, la sediul Primăriei Reşiţa a avut loc astăzi o festivitate de premiere. Handbaliştii au primit diplome şi o atenţie materială din partea autorităţilor locale, precum şi promisiunea că vor fi sprijiniţi pe viitor. „Este un moment emoţionant să-i avem oaspeţi pe aceşti tineri care au adus faimă Reşiţei la două turnee, cel de la Buzău, unde au urcat pe a treia treaptă a podiumului şi Campionatul naţional de la Baia Mare, de unde s-au întors cu medalia de bronz. Este dovada faptului că rezultatele nu întârzie să apară când vorbim de implicare şi seriozitate”, a declarat primarul Mihai Stepanescu.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157630067161568″]

untitled design set 970x90 px

Pe lângă premiile luate cu echipa, câţiva dintre jucători s-au remarcat în mod deosebit şi au fost recompensaţi de Federaţia Română de Handbal. Astfel, Reşiţa se poate lăuda cu cel mai bun pivot, Adrian Ionescu, şi cel mai bun portar, Marius Lucian Bănică. „A fost un turneu foarte greu, în campionat nu am fost învinşi decât într-un singur meci, pierdut în faţa unei echipe private din Baia Mare. Am preluat aceşti copii anul trecut şi după foarte multă muncă am reuşit să ajungem aici. Sunt convinsă că foarte mulţi dintre ei, când vor termina junioratul, vor urma cele mai bune echipe din România”, a precizat antrenoarea Lucia Moruţ.

 

untitled design set 970x90 px
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/