Viorel Lolea a spionat Ţicleniul!

Campioana judeţului Caraş-Severin la fotbal, Muncitorul Reşiţa, va juca la 20 iunie pentru promovarea în Liga a III-a un meci de baraj cu PetrofacŢicleni, reprezentanta Gorjului.

 

Antrenorul Muncitorului, Viorel Lolea, a fost prezent zilele acestea la finala Cupei României  din judeţul Gorj pentru a urmări formaţia Petrofac Ţicleni cu care reşiţenii se vor întâlni în barajul de promovare. Lolea a văzut o echipă bună, dar nu de nebătut. ,,Echipa gorjeană este bine pregătită din punct de vedere fizic, cu jucători experimentaţi care au evoluat în prima ligă, printre care se numără Amzucu, fost jucător la CSM Reşiţa, Romeo Rădoi şi Adi Popescu, foştii jucători de la formaţia Pandurii Târgu Jiu. Cu toate acestea, şansele sunt de 50 la sută pentru fiecare echipă. Diferenţa o va face forma fizică de moment a sportivilor”, a declarat pentru Express de Banat, antrenorul reşiţean.

leader board 728 x 90 px

Partida Petrofac – Muncitorul este programată în data de 20 iunie, pe Stadionul Municipal din Drobeta Turnu Severin. Reşiţenii vor fi încurajaţi de un important grup de suporteri.