Cea mai bună perioadă pentru jocurile de sloturi

Jocurile de sloturi sunt jocuri de noroc cu câștig instant. Depuneți bani, selectați liniile de plată și faceți click pe butonul de rotire. Jucătorii nu au cum să influențeze rezultatele jocurilor de sloturi, deoarece acestea sunt determinate de generatoarele de numere aleatoare (RNG). Acest lucru ne determină să ne punem întrebarea: există un moment potrivit pentru a juca sloturi online? Experții în jocuri de noroc au încercat mult timp să găsească un răspuns la această întrebare.

Au apărut câteva teorii cu privire la sloturi în literatura de specialitate. O teorie susținută de cei din comunitatea jocurilor de sloturi este „Teoria corelării inverse”. Pur și simplu, atunci când crește numărul de jucători de sloturi, probabilitatea ca oricare dintre câștigători să câștige scade. Această teorie este asemănătoare analizei de probabilitate asociată jocurilor de bingo și keno.

Sloturile online ar trebui jucat într-o perioadă liniștită?

tm4ua media express de banat (100x1000px)

Atunci când există o mulțime de jucători, este mai puțin probabil să se înregistreze câștiguri decât atunci când joacă doar câțiva jucători.

Să ne imaginăm că 1.000 de persoane joacă slotul celor de la „CaesarsGames.com numit Beautiful Bandits. Pentru ca totul să fie mai simplu, nu ținem cont de dimensiunile pariurilor și evaluăm rezultatele pe baza numărului de jucători. Dacă plățile sunt efectuate la întâmplare, un singur jucător are o șansă de 1/1000 de câștiguri în orice moment. Aceasta presupune o șansă de 0,1%.

Acum, imaginați-vă că într-un cazinou este multă liniște. Există doar 100 de persoane care joacă diverse sloturi online. Șansele de câștig sunt acum 1/100, fie 1%. Cu alte cuvinte, aveți de 10 ori mai multe șanse să aveți parte de jackpot atunci când numărul de jucători scade de la 1.000 la 100. Desigur, această teorie nu este una de succes deoarece simplifică prea mult condițiile necesare pentru câștigarea jackpot-urile și premiilor la sloturi. De cele mai multe ori, mărimea pariurilor determină plățile.

Ar trebui să jucați sloturi când simțiți că aveți noroc?

Sloturile sunt jocuri de noroc. Singurul lucru care vă face să câștigați sau să pierdeți este norocul. Sigur, puteți alege jocul de sloturi online dorit. Alegeți RTP-ul preferat și modificați-vă pariurile în consecință, dar în cele din urmă norocul este cel care vă surâde când acele jackpot-uri mult așteptate încep să-și facă apariția. Aceasta este a doua teorie a celei mai bune perioade când ar trebui să jucați sloturi. Dacă vă simțiți norocoși, nu există niciun motiv să nu intrați într-un casino online și să începeți să jucați sloturi online. Puteți atrage norocul în cazinou și astfel să câștigați sume importante de bani.

Când este cel mai bine să jucați sloturi – dimineața, după-amiza sau noaptea?

Aceasta este o întrebare dificilă, deoarece nu există un răspuns clar. Dacă aveți ocazia să intrați într-unul din cazinourile din Las Vegas, de exemplu, serile sunt, de obicei, pline de oameni nerăbdători să-și încerce norocul pentru a vedea dacă o să le surâdă. Oamenii joacă sloturi înainte de cină, după cină, înainte de spectacole și după spectacole. Există chiar și jucători de sloturi care joacă în primele ore ale dimineții. Când vine vorba de jocurile online de sloturi, este și mai greu de evaluat perioadele aglomerate. Deoarece cazinourile online nu se limitează la o locație fizică fixă ​​în care pasionații de jocuri de noroc se adună – oricine, oriunde și oricând poate juca sloturi.

Odată cu dezvoltarea mediului online, oricine dorește are posibilitatea de a juca sloturi de pe Android, iOS, PC sau Mac în timpul tău liber. Cel mai bun moment pentru a juca sloturi este atunci când vă doriți cu adevărat. Acestea sunt atracții bazate pe șansă. Oamenii au câștigat jackpoturi masive în timpul orelor de vârf, iar alții au câștigat premii incredibile, în timp ce cazinourile erau goale. În ceea ce privește potențialul de distracție, puteți fi genul de jucători care preferă agitația dintr-un cazinou plin de oameni. De asemenea, vă puteți bucura de liniștea oferită de un cazinou online.

Cazinourile își modifică ratele de câștig în timpul zilei sau al nopții?

Cazinouri offline și cazinourile online nu ajustează RNG-urile în funcție de ora din zi. Sloturile sunt supuse plăților fixe care sunt controlate independent de autorități. Asta e vestea bună. Puteți să vă jucați ori de câte ori vreți și poate că norocul vă va surâde atunci când veți fi pregătiți să rotiți rolele.

Așadar, dacă vă plac sloturile datorită cazinourilor online aveți șansa de a juca oricând doriți și de oriunde vă aflați. Important este să vă încercați norocul. Acesta vă va surâde atunci când nici nu vă așteptați.

banner 970 x 250