Ce revenire! SCM Timișoara a câștigat cu mare luptă pe terenul Stelei

Baschetbaliștii de la SCM Timișoara au triumfat la scorul de 83-81 în prima deplasare a sezonului, pe terenul celor de la CSA Steaua. Deși au fost conduși cu 10 puncte, „leii” antrenați de Dragan Petricevic au reușit să revină și în finalul foarte strâns au avut o apărare mai bună la ultima fază a partidei.

Timișoara a intrat mai bine în meci și a condus în primele minute, dar după 9-8, Steaua s-a instalat destul de lejer la conducere și a reușit să termine primul sfert cu 25-18. Jocul mai bun a continuat pentru gazdele din București, astfel că la pauză s-a intrat cu 49-39. După trecerea pe la vestiare, bănățenii au început să revină în joc. S-au apropiat la 59-56, iar sfertul trei s-a terminat cu 61-56. Elanul oaspeților a continuat și au reușit chiar să ajungă la 63-64, după care steliștii au revenit la conducere. Alb-violeții au crezut în șansa lor până la capăt.

Două aruncări de 3 puncte reușite de Franklin și de Brown au dus scorul la un final strâns. S-a ajuns la un final cu faulturi și libere. Steaua a avut un ultim atac de 10 secunde, la scorul de 81-83, moment în care timișorenii s-au apărat foarte bine și nu le-au permis să arunce la coș. Cel mai bun marcator al SCM-ului a fost Franklin, cu 19 punct,e urmat de Brown, cu 14, Mirkovic, cu 12, Pesakovic, cu 10, Dragoste și Komatina, cu 9, Gorgemans și Lazar, cu câte 4, și Coconea, cu 2. pentru Steaua, Vragovic a fost cel mai bun marcator, cu 22 de puncte.

Timișoara va juca din nou acasă luni, 4 noiembrie, de la ora 18.00, cu Dinamo.