Ce obiective are Iancu Simion Simi pentru Parlamentul României

Iancu Simion Simi, candidatul PP-DD la Camera Deputaților pe Colegiul V, și-a făcut deja planurile pentru momentul în care ajunge în Parlamentul României. Fostul primar spune că își propune un mandat de fapte și nu de vorbe.

Cetățenii români sunt scârbiți de politicienii ce i-au mințit până acum, începând din 1990 și până astăzi. Oamenii au ascultat vorbe și aproape niciodată nu au văzut fapte. Toate aceste lucruri se reflectă și prin absenteismul electoratului de la urne. Cel puțin, aceasta este viziunea lui Iancu Simion Simi, candidatul PP-DD la Camera Deputaților pe Colegiul V.

„Îmi propun ca mandatul meu să fie reflectat de fapte, prin atitudinea mea și activitatea din Parlament. Sunt convins că simplul cetățean din Caraș-Severin își va câștiga încrederea în politicianul român. Așa cum nu i-am dezamăgit nici până acum, nu o voi face nici de acum înainte”, a spus Iancu Simion Simi.

Unul din aspectele care îl deranjează cel mai tare pe candidatul la funcția de deputat în Colegiul V este traseismul politic. „Avem de a face doar cu șmecheri, care vin în Parlament și își schimbă partidele așa cum vor. Nu este firesc acest lucru, mai ales că omul, atunci când votează, are încredere și în doctrina politică, nu doar în candidat”, subliniază liderul PP-DD, care se autodescrie drept „parlamentarul poporului”.

Și în această săptămână, Iancu Simion Simi continuă seria deplasărilor prin Colegiul său, ca să stea de vorbă de oamenii. Localnicii din Valea Bistrei îl întâmpină cu urale: „Simi, nu uita, Valea Bistrei e a ta!”, dar și cu aplauze, mulțumiți că cel care dorește să obțină un post de deputat a venit în localitatea lor, ca să le vorbească. În replică, acesta le-a explică oamenilor că a avut ocazia să se nască a doua oară. „Simi nu a murit, Simi s-a născut a doua oară în Partidul Poporului-Dan Diaconescu!”

Candidatul la Senat, în teritoriu
De asemenea, ieri, 25 noiembrie, candidatul pentru Senat din Colegiul 2 Caransebeș -Oțelu Roșu – Bocsa – Băile Herculane – Moldova Nouă, Ion Simion Purec s-a întâlnit cu membrii si simpatizantii din Tirol, Fizes, Zagujeni, Ramna, Vermes, iar astazi se va afla printre locuitorii municipiului Caransebeș.

(P)

Comments

 1. Pakatos says:

  DOAMNE AJUTA !!!

 2. papac says:

  cum sa scape de puscarie e planul imparatului

 3. ingerul albastru says:

  nu vrea sa te duci tu acolo

 4. Azorică says:

  Hai sa votam

 5. Azorică says:

  Hai sa votam.