Miclea luptă pentru oameni

Cu o experiență de invidiat în administrația publică locală, Aurel Miclea este în prezent consilier județean. A intrat în viața publică imediat după Revoluție, pentru că a vrut să simtă modul în care se face trecerea de la comunism la capitalism.

Totul a început ca un experiment, dar s-a transformat într-o adevărată lecție și poveste de viață. Dacă în 1992 a avut curajul să candideze ca independent ca să ocupe un loc de consilier local, patru ani mai târziu s-a lansat, tot pe cont propriu, în lupta pentru ocuparea scaunului de edil-șef. De altfel, a și câștigat! Timp de patru mandate a stat la cârma primăriei și a condus destinele oamenilor din localitatea Bozovici. Anul 2012, însă, a fost unul dificil, din alte puncte de vedere.

Anul acesta am pierdut campania electorală pentru al V-lea mandat de edil-șef, pentru că m-am luptat cu o boală grea. Nu am câștigat Primaria Bozovici, dar am reușit să înving boala. Datorită faptului că sunt sănătos, am simțit nevoia de provocare. Mă lansez acum într-o nouă bătălie, cea de deputat pentru Colegiul Uninominal 3, pentru că în cei 16 ani de administrație publică locală, am constatat că Legea are multe lacune și va trebui să mă zbat în Parlament, pentru a îndrepta toate erorile și pentru a le da primarilor puterea de a decide într-adevăr pentru soarta comunităților locale pe care le conduc”, a declarat Aurel Miclea, care se simte din nou pregătit să lupte pentru cărășenii săi din Valea Almăjului, însă dintr-o nouă poziție, cea de deputat.

Planuri pentru cărășeni
Aurel Miclea crede că pentru postul de deputat îl recomandă experiența acumulată în administrația publică locală pe parcursul celor 16 ani pe care i-a petrecut la cârma Primăriei Bozovici. El se autodenumește „deputatul primarilor” și este hotărât să lupte pentru drepturile edililor-șefi din Caraș-Severin, dar și din întreaga țară.

„Am fost și sunt alături de oameni! Nu mi se pare corect ca primarii să fie catalogați demnitari și să le fie știrbite o serie de drepturi. Ei muncesc pentru oameni și de aceea trebuie să lupte cineva și pentru ei”, a spus Aurel Miclea.

Dincolo de lupta pentru un loc în Parlament, candidatul ARD la Camera Deputaților în Colegiul Uninominal 3 dorește drumuri mai bune în Valea Alămjului, promovarea turismului și atragerea de bani pentru implementarea proiectelor europene. (P)

Comments

 1. ALEXANDRU NEMOIANU says:

  In loc de vorbe goale acest personaj,”primarele” Aurel Miclea ar trebui sa se refere la “realizarile” lui:inchiderea spitalului din Bozovici si mai ales incercarea de a instraina 1/2 din hotarul comunei Bozovici.Aurel Miclea cauta sa acomodeze interesele omului de afaceri Ion Tiriac, sa creeze un “parc de vanatoare”.Dupa 16 ani de “primareala” Aurel Miclea nu avea habar ca acel spatiu face parte din parcul national Semenic.Acest pesonaj nu merita sa fie nici paznic de azil de noapte!

 2. ALEXANDRU NEMOIANU says:

  Ca “primare” Aurel Miclea a patronat inchiderea spitalului din Bozovici si construirea unei enorme gauri langa liceul Eftimie Murgu.Dar ,mult mai grav,pentru foloase proprii Aurel Miclea a cautat sa instraineze 1/2 din hotarul comunei Bozovici.Instrainarea urma sa se faca in folosul afaceristului Ion Tiriac.”Primarele” Aurel Miclea,dupa 16 ani de “primareala” nu avea habar ca acel spatiu era parte a parcului national Semenic.Asta este viitorul propus de ARD? Rusine!

 3. REALISTUL says:

  Nu pot sa cred ca exista oameni care pentru a arunca cu noroi in contracandidati se folosesc de numele celui mai mare eseist si filozof ALEXANDRU NEMOIANU, unul dintre cei mai cititi si apreciati scriitori ai domnul Aurel Miclea. Marele scriitor nu ar putea sa gandeasca ca dvs., desi, s-a scris foarte mult si s-a lamurit cum au stat lucrurile cu inchiderea spitalului, cu regret constat ca, mai sunt personae care nu inteleg ca, Miclea nu putea sa isi taie singur creanga de sub picioare, in luna aprilie s-a inchis spitalul si in iunie au fost alegerile locale pe care acest om le-a pierdut. Lovitura data pe la spate domnului Miclea prin includerea peste noapte pe H.G. 345 si a spitalului din Bozovici, a fost singura arma de care au putut sa se agate cei care aveau mari interesese de-al indeparta de la carma primariei, lucru care le-a si reusit procedand prin ai mintinti pe minunatii localnici din Bozovici si zonele apropiate si invrajbindui impotriva celui care cu mana pe biblie va spun si-a dat sanatatea zbatandu-se pentru rezolvarea problemelor celor care i-au solicitau sprijinul. Dar, se spune ca Dumnezeu are grija de fiecare, ma intreb doar cum de cel care asa cum stiti si dvs. a contribuit cu adevarat (fiind deputat in Parlamentul Romaniei) neacordan nici un fel de sprijin oamenilor pe care ii reprezenta in parlament si care pe drept si cu disperare protestau in curtea spitalului solicitandu-i sprijinul, a avut tupeu sa fie prezent la deschiderea Centrului Medical Multifuncțional, facandu-si campanie pentru un nou mandat de deputat.

 4. ALEXANDRU NEMOIANU says:

  Aurel Miclea se face vinovat de incercarea de a instraina 1/2 din hotarul comunei Bozovici catre afaceristul Ion Tiriac.Dupa 16 ani de primareala Aurel Miclea nu stia,sau se facea ca nu stie,ca acele terenuri erau si sunt parte din Parcul National Semenic.Aurel Miclea a incercat sa creeze o “baronie” in Tara Almajului care a fost libera sub Unguri,sub Turci,pana si sub comunisti.Din aceasta pricina sunt impotriva alegerii lui Aurel Miclea ca deputat sau functioar public.In mod consecvent mi-am exprimat aceasta parere pe sit-ul almajan silviuvelcota.com,in revista “Vestea de Mehadia”,etc.