Ce face Iapă după ce părăsește Ministerul Dezvoltării: „Nu am un post unde să mă întorc”

Aflat pe picior de plecare din funcția de secretar de stat de la Ministerul Dezvoltării, liberalul Cătălin Iapă declară că nu are un post la care să revină și că „în momentul acesta nu am o variantă foarte stabilă”. 

Liberalul mai spune că se va concentra pe finalizarea studiilor doctorale, în cazul în care nu va reuși să își găsească un job în Capitală.

„De regulă, când pleci pe un post de demnitar public, când ți se termină mandatul te întorci pe postul de pe care ai plecat. Eu nu am un asemenea post unde să mă întorc, deci pot să spun în momentul ăsta că nu am o variantă foarte stabilă. Nu știu, mie mi-ar plăcea foarte mult să rămân în continuare la București, într-o poziție în care să pot ajuta în continuare județul Timiș și Timișoara. Dacă aș putea să fac asta, aș face-o cu mare plăcere. La Timișoara, în primă fază, aș vrea să îmi termin un doctorat pe care l-am început mai demult și aș vrea să mă axez pe lucrul ăsta destul de mult.”, a declarat Cătălin Iapă.

Potrivit CV-ului publicat pe site-ul Ministerului Dezvoltării, Iapă a început în 2013 un doctorat în domeniul calculatoare și tehnologia informației în cadrul Facultății de Automatică și Calculatoare de la Universitatea Politehnică din Timișoara.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

Iapă a fost numit secretar de stat la Ministerul Dezvoltării în 15 ianuarie 2020. Anterior, fusese consilier personal al fostului primar Nicolae Robu. Liberalii din Timiș nu au reușit să îl păstreze pe Iapă la Dezvoltare, poziția revenind după parlamentare unei filiale cu rezultate mai bune.

CITEȘTE ȘI: PNL Timiș dă în Guvern un secretar general adjunct și un secretar de stat la Finanțe

publicitate si promovare online banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/