„Ce e viața asta! Îmi vine în minte proverbul cu ce crești la sânul tău…” Gârboni îi bate obrazul lui Fritz!

garboni fritz diaconu
stiri si publicitate cu Casino Herculane by sungarden

„Ce e viața asta!”, spune fostul director al Filarmonicii Banatul din Timișoara, care își amintește cum l-a sprijinit pe actualul primar al orașului, atunci când acesta a inițiat The Timișoara Gospel Project. Ioan Gârboni a fost înlăturat de la conducerea Filarmonicii după ce la evaluarea de la finalul mandatului a fost notat cu 30 de sutimi mai puțin, astfel că nu s-a mai putut prezenta la un nou proiect de management.  

După ce i s-a terminat mandatul și nu a mai putut prezenta un nou proiect de management, Ioan Gârboni a dat în judecată Primăria Timișoara, iar până acum a câștigat 3 procese. Dar, sentința nu este definitivă.

„Acum 7 ani, în 2014, eu îl încurajam pe Samuel Dominic să continue activitatea cu corul de amatori. Ofeream sala filarmonicii gratuit și de asemenea și pianul, și instrumente necesare. Deși mulți dintre colegii profesioniști ai filarmonicii nu erau de acord să ofer aceste facilități unor amatori. Eu i-am respectat munca lui și entuziasmul amatorilor de gospel. Ba chiar viceprimarul Timișoarei i-a oferit o diplomă pentru entuziasmul său. Ce e viața asta. Îmi vine în minte proverbul cu ce crești la sânul tău… Ehe, roata vieții se întoarce. Azi el e șeful, mâine… cine știe? Noi avem o vorbă referitoare la facerea de bine… Dar, și cine face rău și seamănă vânt, va culege furtună! Oricum valoarea umană, profesională și legală se va dovedi în final. Nu?”, a scris Ioan Gârboni pe pagina de Facebook.

promovare banner maxagro Stiri cu Muzeul din Timisoara

Ioan Gârboni a condus Filarmonica Banatul din Timișoara timp de 15 ani. Anul acesta, în luna august i-a expirat mandatul, după ce la evaluarea realizată în primăvară a obținut nota 8,70. Ioan Gârboni avea nevoie de nota 9 ca să poată prezenta un nou proiect de management. Nemulțumit de modalitatea de evaluare, Ioan Gârboni a dat în judecată Primăria Timișoara. Într-o primă fază, judecătorii au suspendat aprobarea evaluării sale. La un al doilea proces câștigat de Gârboni, instanța a decis suspendarea concursului organizat de primărie pentru funcția de manager al instituției. Cel mai recent, judecătorii Tribunalului Timiș au stabilit, în 26 noiembrie, și că evaluarea finală trebuie refăcută. Sentința nu este însă definitivă.

În privința lui Dominic Fritz, venit pentru prima dată în Timișoara în 2004, actualul primar a început proiectul The Timișoara Gospel Project în 2005, sub forma unui workshop. Corul de gospel a fost format din copii instituționalizați, iar concertele s-au ținut în biserica catolică din Elisabetin. În 2012, concertul s-a ținut la Sala Capitol.

Stiri si Publicitate, joburi in Timisoara si Resita STPT job 1000x200 Stiri si Publicitate in Timisoara si Resita 1000x100 edb
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/