CCIAT, parteneră în campania „Ajută-ți familia! Ajută Medicii de Familie”

CCIA Timiș susține campania „Medici & Salvatori” și „Asociația Timisiensis” care se concentrează pe dotarea cu sterilizatoare cu ultraviolete a celor 416 cabinete ale medicilor de familie din județul Timiș.

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș continuă preocupările pentru sprijinirea mediului de afaceri și relansarea economiei județului, punând accent, în primul rând, pe cea mai importantă resursă, respectiv resursa umană.

Campania inițiată de „Medici & Salvatori” și „Asociația Timisiensis”, realizată în parteneriat cu Asociația Timiș a Medicilor de Familie și CCIA Timiș vizează sprijinirea sistemului medical și dotarea cu sterilizatoare cu ultraviolete a celor 416 cabinete ale medicilor de familie din județul Timiș, în mod egal, transparent și nediscriminatoriu.

Cabinetele medicilor de familie au rămas deschise și continuă să lupte cu infecțiile respiratorii, inclusiv COVID-19, iar sprijinul venit din partea comunității are un impact vital și major pentru Medicii de Familie și pacienții lor.

Donațiile în bani se pot face în contul Asociației Timisiensis: RO52 BRDE 360S V320 8921 3600 deschis la BRD suc. Timișoara, cu mențiunea „Medici & Salvatori”.

Informații și contact: medici.salvatori@gmail.com
Anexele se pot descărca accesând linkurile de mai jos:
– scrisoare de parteneriat
– contract sponsorizare si proces verbal de predare-primire echipamente