CCIAT începe înscrierile pentru Programul „Pioneers into Practice“

Cei care lucrează în domeniile legate de schimbările climatice se pot înscrie și la ediția din acest a programului „Pioneers into Practice”, la care Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș este partener. Cei care vor fi incluși în program vor beneficia de stagii de pregătire în străinătate.

Înscrierile se fac până la data de 11 aprilie. Pioneers into Practice este un program educațional, sub-program al Climate Kic cu o componentă de mobilitate care oferă experților din domenii legate de schimbările climatice o experiență în tranziția către o economie cu emisii scăzute de dioxid de carbon, printr-o combinație de învățare bazată pe practică și ateliere de lucru. „Pionierii” vor beneficia de un stagiu de practică cu durata între patru și șase săptămâni, în perioada septembrie-octombrie 2019.

Aceste stagii vor avea la loc la o organizație non-guvernamentală, întreprindere mică sau mijlocie, firmă multinațională, universitate sau institut de cercetare din următoarele țări: Bulgaria, Cipru, Estonia, Finlanda, Germania, Irlanda, Italia, Letonia, Malta, Marea Britanie, Polonia, Portugalia, România, Serbia, Slovenia, Slovacia, Cehia, Spania și Ungaria.