CCIAT deschide reprezentanță la New York!

explo 1000x200

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș a semnat un acord cu Consiliul de Afaceri Româno-American! Cu 149 de firme americane în județ și un capital de 9,6 milioane de dolari, Timișul va avea o poziție de lobby mai puternică în SUA datorită parteneriateului cu RABC!

CCIAT va deschide o reprezentanță la New York și RABC va veni cu o filială în Timișoara. Deschiderea reprezentanței la New York este gândită ca o strategie pe termen lung în urma căreia investitorii americani să își îndrepte atenția către România. Pe plan scurt și mediu se urmăreste ca numărul de colaboratori în SUA și viceversa să crească. ,,Accesibilitatea pentru oamenii de afaceri va fi mult mai mare pentru că dacă știi că ai acolo un reprezentat care știi că lucrează pentru tine oportunitățile vor deveni mult mai mari. Pentru RABC este același interes pentru că există membrii ai consiliului local care beneficiază de multe servicii. Biroul pe care îl va avea consiliul de afaceri în Timișoara este de mare interes pentru firmele din județ și nu numai. Ca membri beneficiază de servicii și pot fi tot timpul la curent cu ceea ce se întâmplă acolo în funcție de businessul pe care îl practică”, a declarat Florica Chiriță, președintele executiv CCIAT. Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timișare rolul de a fluidiza relațiile de business dintre afaceriști. 11 doritori s-au exprimat deja pozitiv pentru misiunea economică din mai.

1000x100 casa brutarului
tmc 640

Președintele RABC, Ștefan Minovici, susține că românii sunt respectați în Statele Unite. Pe lângă poziția strategică favorabilă, americanii sunt interesați să investească în România și datorită reputației create de diaspora românească din SUA. „America a rămas o țară a făgăduinței, în ciuda problemelor sociale și politice. Există foarte mulți bani și mai multă dorință de a se investi în aceste piețe. România nu are doar ca avantaj poziția strategică. Românii excelează în orice domeniu. Avem o reputație extraordinară în Statele Unite”, a declarat Ștefan Minovici.

banner maxagro