CCIA Timiş, misiune economică în Israel

explo 1000x200

Oamenii de afaceri timișeni sunt invitaţi să participe la o misiune economică în Israel care va avea loc în perioada 12-16 martie 2019, în organizarea Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș.

Necesitatea consolidării, dezvoltării și diversificării în continuare a relațiilor economice cu țări din afara UE constituie o importantă direcție de acțiune din strategia CCIA Timiș.

Israelul are o economie modernă, diversificată și continuu ascendentă, cu un sector high-tech crescând rapid în pondere și importanță. Industria, infrastructura, IT&C, energia regenerabilă, domeniul imobiliar, sectorul medical, comerțul, agricultura, turismul, dar și învățământul, inovarea și cercetarea – sunt doar câteva dintre sectoarele care oferă oportunități de afaceri bilaterale viabile.

„În acest context, programul profesional cuprinde participarea la o sesiune business-to-business la Camera de Comerț din Bethlehem/Ierusalim. Contactele directe cu firme israeliene vor fi funcție de interesul manifestat şi de profilul firmelor care compun delegaţia“, informează reprezentanţii CCIA Timiş, care precizează că destinaţiile propuse sunt Nazareth, Bethlehem și Ierusalim.

Costul participării la misiunea economică este 595 euro/persoană pentru firmele membre ale CCIA Timiș, respectiv 595 euro + TVA /persoană pentru firmele nemembre. Data limită de înscriere: 30 ianuarie 2019.

banner 970 x 250