CCIA Timiș lansează cursurile GRATUITE de profesionalizare a angajaților. Cine poate participa?

dacus 05 iulie 2024 Publicitate Stiri in Express de Banat Timisoara si Resita

În calitate de partener coordonator al Proiectului „Resurse umane competitive pentru adaptarea la SNCDI în Regiunea Vest”, CCIA Timiș lansează o campanie de recrutare și selecție a angajaților pentru programele de formare profesională.

În cadrul cursurilor autorizate, se numără cursul de calificare (cofetar/patiser – nivelul trei și lucrător în comerț – nivelul doi) și cursul de inițiere (responsabil de mediu). Cursurile sunt autorizate de Autoritatea Națională pentru Calificări (ANC), iar certificatele eliberate la absolvire sunt recunoscute de Ministerul Muncii și Protecției Sociale și de Ministerul Educației Naționale.

În ceea ce privește cursurile informale, acestea se orientează spre următoarele domenii: comunicare (60 ore); productivitate și eficiență personală (60 ore); inteligență emoțională (60 ore); Lean Manufacturing / Lean Services / Lean Office (60 ore); Product Part Approval Process – Proces de aprobare a piesei de producție (60 ore); Design of Experiments – Design Thinking (60 ore). Cursanții vor primi diplomă de participare certificată de furnizorul de servicii de formare profesională.

Sunt eligibili pentru înscriere și participare doar angajați cu contract individual de muncă (normă întreagă sau timp parțial) din cadrul IMM-urilor din Regiunea Vest care activează în unul dintre sectoarele economice cu potențial competitiv identificate conform Strategiei Naţionale pentru Competitivitate (SNC) și Strategiei Naționale de Cercetare, Dezvoltare și Inovare (SNCDI). De asemenea, sunt eligibili pentru înscriere și participare doar angajați care nu au fucție de conducere în cadrul companiei. Se pot înscrie și califica doar persoane care au domiciliul în unul din cele patru județe ale Regiunii Vest: Timiș, Arad, Caraș-Severin, Hunedoara.

publicitate Timisoara banner maxagro

Informații și înscrieri la tel: 0372 185 244, 0372 185 285, e-mail: lbarbu@cciat.ro.

Informații detaliate despre cursuri sunt disponibile pe site-ul CCIAT: http://www.cciat.ro/cciat_Resurse_umane_competitive_pentru_adaptarea_la_SNCDI_in_Regiunea_Vest.

STPT job 1000x200 1000x100 edb
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/