Caz nou de coronavirus în Caraș-Severin după o lună de pauză

stiri si publicitate cu Casino Herculane by sungarden

După mai bine de 30 de zile de pauză, în Caraș-Severin a apărut un nou caz de infectare cu coronavirus. Este vorba despre un bărbat care lucrează la o fabrică de procesare a cărnii din județul Timiș.

Anunțul a fost făcut în această dimineață de Prefectura Caraș-Severin. „Pacientul se deplasa spre locul de muncă făcând naveta, împreună cu alte 16 persoane. În urma anchetei epidemiologice, efectuate de DSP Caraş-Severin, toate aceste persoane au fost puse în izolare la domiciliu, împreună cu familiile lor. A fost anunţată conducerea unităţii timişene unde lucrează pacientul, precum şi autorităţile sanitare din judeţul vecin, care la rândul lor au demarat o anchetă epidemiologică”, transmite instituția cărășeană.

În prezent, omul este internat la  Secţia de Boli Infecţioase a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Reşiţa.

promovare banner maxagro Stiri cu Muzeul din Timisoara

În urma acestui nou caz de infectare, prefectul Cristian Gâfu și-a direcționat atenția spre fabricile de procesare a cărnii din Caraș-Severin, unde a cerut controale cu caracter preventiv din partea DSV și OPC.

„Deşi acest caz are provenienţa în Timiş, facem un apel către toţi cetăţenii judeţului Caraş-Severin să respecte în continuare măsurile de prevenire a răspândirii noului coronavirus, pentru a reuşi să ţinem sub control această pandemie”, mai spune prefectul Cristian Gâfu.

Stiri si Publicitate, joburi in Timisoara si Resita STPT job 1000x200 Stiri si Publicitate in Timisoara si Resita 1000x100 edb
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/