Ajutorul acordat timișenilor în risc de sărăcie continuă! După distribuirea pachetelor de igienă, vine livrarea pachetelor cu alimente

timisoara capitala 2023 Alisia Columbonet 1000x100

Pachete cu alimente pentru timișenii aflați în risc de sărăcie și excluziune socială! Peste 10.000 de timișeni vor beneficia de coletele oferite în cadrul programului derulat de Guvernul României.

Primăriile, cu sprijinul Prefecturii, vor înmâna pachete cu alimente familiilor nevoiașe. Coletele conțin făină albă de grâu, mălai, paste făinoase, ulei, zahăr, orez, conserve de carne de vită, conserve de carne de porc, paté de ficat de porc și compot de fructe. Distribuirea a început de miercuri și se va încheia în 30 iunie. Numărul de pachete se ridică la 10.343 și se adresează acelorași familii care au primit acum o săptămână pachete de igienă prin Programul Operațional Ajutorarea Persoanelor. Echipele Instituții Prefectului și reprezentanți ai Direcției Sanitare-Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor urmăresc modul de livrare și depozitare a pachetelor.

promovare banner maxagro

publicitate tmc 640