FOTO: Cavalerii Mileniului III fac acte umanitare la Sasca Montană!

Agitație mare în frumoasa comună turistică dis-de-dimineață. Una dintre familiile cu probleme sociale din localitate a primit o donație din partea Marelui Priorat de Cavaleri al Sfântului Bernard din România.

Donația a constat într-un animal domestic, mai exact o vacă. Animalul va ajuta familia de acum înainte. „Comunitatea noastră apreciază gestul nobil pe care l-au făcut cavalerii, dar și faptul că acest program a devenit unul cu tradiție pentru comunitatea locală”, a declarat edilul-șef Ion Poplicean pentru www.expressdebanat.ro .

20131201_113213

Așadar, Proiectul „Prima vacă” continuă la Sasca Montană, unde astăzi, de Ziua Națională a României, are loc cea de-a treia etapă a actului umanitar. O.S.M.T.H. Marele Priorat de Cavaleri al Sf. Bernard-România donează o vacă unei familii nevoiaşe.

2

,,Ne bucurăm că judeţul Caraş-Severin şi comuna Sasca Montană, prin suportul acordat de administraţia locală reprezentată de domnul primar Ion Poplicean, sunt gazda acestui proiect, demarat cu succes în judeţul Arad, în urmă cu doi ani. Proiectul îl considerăm unul de sustenabilitate rurală şi de responsabilizare prin puterea exemplului, aşa cum s-a dovedit în localitatea Covăsânt, judeţul Arad”, a declarat Wilhelm Hollerbach, Mare Prior al Ordinului.

20131201_115742 20131201_115625

Prin astfel de acțiuni, cavalerii doresc să ajute oamenii, dar și să îi responsabilizeze prin grija pe care o vor acorda animalului domestic, astfel încât să obțină beneficii de pe urma acestuia.

Comments

  1. Rokko Crnooko says:

    Zidarii Francofoni (mafioto hoti) , ati inceput sa faceti frectie la piciorul de lemn ?! Deci ati iesit la inaintare pentru porcul principal de Frunzacolorata . Mars ma in PLM de javre !

  2. Rokko Crnooko says:

    O organizatie de HOTI , cred ca si vacuta ati furato . Ku Klux Klan

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/