Câte locuri libere mai există în Caraș-Severin pentru elevii care încep clasa pregătitoare?

inscrieri in clasa pregatitoare in timis

La nivelul județului Caraș-Severin, prima etapă de înscriere în clasa pregătitoare a avut ca rezultat un număr de 1.546 de elevi admiși. Micuții care nu au fost cuprinși în nicio unitate de învățământ sau care nu au participat la prima etapă mai au o șansă să acceadă la învățământul primar, cea de-a doua etapă de înscriere, desfășurată în perioada 22-28 iulie, numărând 583 de locuri libere.

„Cele 583 de locuri rămase libere vor fi soluționate în etapa a doua de înscriere în clasa pregătitoare, care se va desfășura în perioada 22-28 iulie, etapă rezervată copiilor care nu au fost cuprinși în nicio unitate de învățământ în etapa anterioară sau care nu au participat la prima etapă.”, a ţinut să transmită purtătorul de cuvânt al ISJ Caraş-Severin, Ion Chiosa.

La începutul acestei săptămâni, marți, 21 iulie, unitățile de învățământ au fost informate cu privire la Procedura operatională privind înscrierea copiilor în învățământul primar în etapa a doua, procedură care se regăsește pe site-ul Inspectoratului Școlar Județean Caraș-Severin, la secțiunea „Înscriere învățământ primar”.

La finalul etapei a doua, mai exact vineri, 31 iulie, se va afișa lista finală cu elevii înscriși în clasa pregătitoare. Mai mult decât atât, în perioada 1-4 septembrie, Comisia județeană de înscriere în învățământul primar va soluționa oricare altă situație referitoare la înscrierea în învățământul primar, prioritar fiind interesul educațional al copilului.

Sursa foto principal: edupedu.ro.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/