Cătălin Rufă e decis: „Cu siguranţă plec în această vară de la Reşiţa!”

Acţionarul majoritar al divizionarei secunde de fotbal Metalul Reșița se pregăteşte de un proces îndelungat cu Primăria Reşiţa. Joi vine în Banat tatăl lui Cătălin Rufă, pentru o întâlnire cu reprezentanții administrației locale reșițene.

Relațiile dintre Cătălin Rufă și Primăria Reșița sunt destul de tensionate, iar administrația locală a dat semnale că nu mai dorește să se implice în proiectul Metalul, care pornise cu entuziasm în vara anului 2013.

„Am fost notificat că în vară mi se întrerupe contractul cu Primăria Reşiţa, joi va merge acolo tatăl meu, ca împuternicit, să semneze actele. Apoi voi da în judecată Primăria Reşiţa, pentru că Metalul are de recuperat sume mari de la primărie, în 1-2 ani, clubul va obţine aceşti bani. Toată lumea mi-a strigat că sunt eu impostor şi nu dau bani la Reşiţa, dar s-a văzut până la urmă cine a fost impostorul acolo. Cu siguranţă plec în această vară de la Reşiţa, nu ştiu încă unde, să vedem şi dacă nu cumva vom continua la Liga a II-a. Sunt opt echipe cu mari probleme, care sunt în pragul desfiinţării, precum Poli, Petrolul, Cluj, Braşov, Ceahlăul, Baia Mare, Farul şi Buzău, şi care nu ştiu dacă iau startul tot la Liga a II-a”, a spus Cătălin Rufă.

1000x100 casa brutarului

Metalul Reșița va disputa ultimul meci din acest sezon, și probabil și din Valea Domanului, sâmbătă, 4 iunie, de la ora 11, contra echipei CSM Râmnicu Vâlcea. Dacă Metalul este deja retrogradată în Liga a III-a, în schimb meciul are miză pentru vâlceni, care, în cazul unui eșec la Reșița, ar putea ajunge pe loc de „baraj”. Cătălin Rufă nu crede însă că acest lucru va fi posibil. „Metalul nu a bătut pe nimeni, a scos doar un egal cu Tărlungeni, ar fi culmea să îi bată pe Vâlcea. Dacă CSM pierde la Reşiţa, atunci se poate desfiinţa. Actuala echipă a Metalului nu mă reprezintă cu nimic, la cum văd eu fotbalul, a fost încropită de antrenorul Carol Gurgu doar ca să continue campionatul. Eu nu am mai mers la meciuri de mult timp, nu voi merge nici acum. CSM mai are jucători buni, precum Vasile, Pîrvulescu, Neagoe, Firţulescu, Dumitraşcu, dar este clar că nu este o echipă bună, altfel nu ar fi avut aceste rezultate negative. În mod normal, CSM nu trebuie să aibă probleme la Reşiţa, are un lot mult mai bun”, a mai spus Rufă.