(E) Ion Tabugan pune rânduială în Caraş-Severin!

Fiu de grănicer, deputatul Tabugan a rămas mereu cu sufletul alături de oamenii din Caraş-Severin şi din Almăj sau de pe Clisura Dunării şi până la cei de pe Valea Timişului şi a Bistrei!

tabugan colaj2

Proiectele pentru aceste zone au fost mereu prioritate pe lista deputatului Ion Tabugan, care a urmărit rezolvarea nemulţumirilor ridicate de oameni. Asta, pentru că în aceste zone trăiesc foştii grăniceri ai Regimentului de graniță româno-banatic, oameni renumiţi pentru moralitatea, loialitatea şi vitejia lor. „Structura mea interioară este de grănicer, ăia n-au plecat capul niciodată. S-au bătut cu armata lui Napoleon la Arcole în Italia şi l-au zdrobit pe cel mai mare general al lui Napoleon. Deci aceştia ni-s noi, grănicerii! De aceea, eu nu am putut să-i ignor pe oameni, ci am luptat să le rezolv problemele. Am luptat să redeschidem DN 57, căci Delphi Pakard şi muncitorii pierdeau foarte mult, aşa cum am luptat să vină Delphi la Moldova Nouă! Nu mai amintesc de zecile de case parohiale, biserici ori cămine culturale pe care le-am ajutat şi susţinut să obţină finanţarea necesară”, a explicat deputatul Ion Tabugan.

tabugan colaj
Judeţul nostru este sărăcit, cu şomaj mare, are aşadar nevoie de curăţenie şi orânduială. Iar Ion Tabugan este omul care a dovedit în repetate rânduri că poate face ordine şi poate repune lucrurile în rolul lor firesc. Ceea ce a făcut cu profesionalism pentru colegiul în care a candidat poate fi extins la tot judeţul, dacă cetăţenii vor decide să aibă încredere în el şi îi vor da votul pentru a ajunge în fruntea Consiliului Judeţean Caraş-Severin!
Aşa a făcut la Direcţia Silvică, aşa a făcut în Parlament şi aşa a făcut în UNPR, pe care l-a ridicat de la zero, reuşind să obţină trei consilieri judeţeni sau doi consilieri locali la Reşiţa! Şi tot aşa va continua, pentru ca judeţul să prospere şi problemele oamenilor să fie în continuare auzite.
„Eu sunt un om cu frică de Dumnezeu, credincios, de aceea am fost mereu alături de preoţii care mi-au cerut ajutorul. Fie că a fost vorba de case parohiale, de biserici sau de alte instituţii culturale sau sociale, nimeni nu a plecat de la mine neajutat. Aşa voi proceda şi pe viitor, deoarece pentru mine oamenii sunt pe primul loc!”, a mai spus Ion Tabugan, candidatul UNPR pentru Consiliul Judeţean Caraş-Severin.

ion tabugan

„Invit pe toată lumea ca duminică, pe 5 iunie, să voteze candidaţii UNPR la Consiliul Judeţean şi la Consiliul Local, să voteze primarii propuşi de UNPR, căci, aşa cum am mai spus, pentru noi oamenii sunt pe primul loc!” – Ion Tabugan, președinte UNPR