Cătălin Iapă nu mai vrea să fie consilier local. Rămâne în Guvernul Orban

casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24
Fostul consilier personal al primarului Nicolae Robu, secretar de stat în Ministerul Dezvoltării, Cătălin Iapă anunță că se retrage de pe lista liberalilor de consilieri locali ai Timișoarei pentru că preferă să rămână în Guvernul Orban. 
„Îi mulțumesc domnului primar Nicolae Robu pentru colaborare și pentru încrederea pe care mi-a acordat-o, în relația student reprezentant-rector, cât am fost consilier personal al primarului, dar și secretar de stat. (…) Am luat decizia de a continua drumul început în 15 ianuarie – acela de a mă implica în continuare pentru comunitate din poziția de secretar de stat, membru al Guvernului Orban. Consider că din această poziție, pe lângă onorarea atribuțiilor specifice din minister și din Guvern, pot face multe lucruri bune în continuare pentru Timișoara și pentru județul Timiș”, a scris Iapă pe Facebook.
Iapă ocupa poziția a doua pe lista PNL pentru CL Timișoara. El este primul liberal ce renunță la mandat, dintre cei care au obținut locuri în viitorul consiliu. Liberalii vor avea 9 reprezentați: Dan Diaconu, Raul Ambruș, Simion Moșiu, Lorenzo Barabas, Adrian Lulciuc, Ștefan Sandu, Daniela Mariș, Lucian Căldăraru și Cosmin Tabără – de pe poziția 10, care face rocada cu Iapă.
Foto: Facebook/Catalin Iapa
publicitate tmc 640
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/