Focarul de la Liceul Teologic din Timișoara a fost stins. Alte șapte, aflate în supravegherea DSP Timiș

untitled design set 970x90 px

Reprezentații Direcției de Sănătate Publică Timiș transmit că a fost închis focarul depistat, în urmă cu câteva săptămâni, la Liceul Teologic Logos din Timișoara. Pe listă se mai află alte șapte situații similare.

În ultimele 24 de ore, au fost finalizate 51 de anchete epidemiologice, iar în desfășurare sunt 31. Focarul de la Liceul Teologic privat din Timișoara a fost depistat în 18 septembrie, după ce cinci cadre didactice au fost confirmate cu noul virus. Ulterior, au mai apărut două cazuri, iar totalul a ajuns la șapte. Reprezentanții DSP Timiș spun că acesta a fost declarat oficial închis.

CITEȘTE ȘI: Zi neagră în România: Peste 70 de persoane au decedat, în ultimele 24 de ore. Situația COVID-19 în Banat

publicitate ziar expresb 1000x100

Pe listă se mai află: o firmă din Sânnicolau Mare (63 de cazuri), Centrul de Recuperare și Reabilitare din Timișoara (4 cazuri), Spitalul de Copii „Louis Țurcanu” (15 cazuri), o firmă din Ghiroda (6 cazuri), o firmă din Timișoara (16 cazuri), o firmă de construcții din Lugoj (33 de cazuri) și o unitate economică din Dumbrăvița, cel mai recent focar descoperit (6 cazuri).

În ultimele 24 de ore, în județul Timiș, au fost înregistrate 82 de noi cazuri de coronavirus, iar totalul a ajuns la 4.380.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/