Căsuțele pentru târgul de Crăciun din Băile Herculane își așteaptă chiriașii

casinoherculane by sungarden

Așa cum a promis primarul Cristian Miclău, stațiunea Băile Herculane va îmbrăca straie de sărbătoare iarna aceasta. Administrația locală are în vedere amenajarea unui târg de Crăciun, pentru care au ajuns deja căsuțele.

Stațiunea Băile Herculane a intrat în posesia celor 5 căsuțe din lemn pentru amenajarea târgului de Crăciun. Administrația locală a plătit 2.600 de lei plus TVA pentru o căsuță, iar agenții economici s-au înghesuit să le închirieze. Doar două mai sunt libere, iar Primăria merge pe sistemul primul venit, primul servit. Cert este că cei care vor trece prin centrul vechi vor putea cumpăra produse tradiționale, printre care se va regăsi cu siguranță vinul fiert.

Cei care doresc să închirieze căsuțele rămase libere sunt rugați să se adreseze compartimentului Urbanism din cadrul Primăriei sau telefonic la 0255 560 439.

casute targ BH 2

publicitate ziar expresb 1000x100 pizzeria Dimitrios 1000x100

În ceea ce privește iluminatul festiv, acesta va fi inaugurat în 1 decembrie, odată cu târgul de Crăciun. Deocamdată, au fost decorate doar arterele principale ale stațiunii, însă Primăria are în vedere să înfrumusețeze întregul oraș.

CITEȘTE ȘI: Târg de Crăciun pentru locuitorii din Băile Herculane! Primarul Miclău aduce spiritul sărbătorilor pe Valea Cernei!

1000x100 untitled design set 970x90 px
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/