Târg de Crăciun pentru locuitorii din Băile Herculane! Primarul Miclău aduce spiritul sărbătorilor pe Valea Cernei!

explo 1000x200

Locuitorii din Băile Herculane se vor bucura, anul acesta, de un târg de Crăciun. Primarul Miclău pregătește orașul pentru sărbători, astfel încât acestea să nu treacă neobservate.

În acest an, locuitorii de pe Valea Cernei vor simți sărbătorile altfel. Liberalul Cristian Miclău pregătește surprize pentru cei care vor trece prin stațiune în luna decembrie. Acesta speră ca târgul și iluminatul festiv să fie inaugurate în prima zi a lunii viitoare. Vor fi aduse și căsuțe unde se vor comercializa produse specifice sărbătorilor de iarnă.  „Dorim ca, până la 1 decembrie, să finalizăm lucrul cu iluminatul stradal, cu împodobitul pentru sărbătorile de iarnă. O să achiziţionăm un număr de 5 căsuţe pentru târg. Se va vinde vin fiert, răchie fiartă, dulciuri, pastramă. Târgul se va organiza în Centrul Vechi, mai exact acolo unde cântă fanfara”, susține primarul Miclău.

Totodată, administrația locală mai face un pas spre normalitate, totul pentru confortul celor care vor trece pragul târgului de Crăciun. „Pentru acest eveniment am luat în calcul şi reamenajarea grupului sanitar, care este în parc. Deja muncitorii lucrează în acea zonă, aşa că o să deschidem toaleta respectivă pentru turişti, pentru cetăţeni, să facem un mic pas înainte”, a adăugat Cristian Miclău.

banner 970 x 250