Muzică de petrecere, la Casa Bănăţeană

După ce a găzduit probabil cea mai reuşită petrecere din oraş în noaptea dintre ani, restaurantul situat la ieşirea din Reşiţa, pe drumul spre Văliug, lângă Cantonul Silvic Minda, vă aşteaptă în continuare cu surprize.

Restaurantul Casa Bănăţeană este deja renumit pentru bucătăria tradiţională românească, de care e imposibil să nu te îndrăgosteşti, dar şi pentru cea internaţională, care înseamnă o bogată varietate de preparate, care mai de care mai delicioase. Dacă în noaptea de Revelion a întreţinut atmosfera trupa Road Band, pentru primul weekend din 2012, gazdele ospitaliere de la Casa Bănăţeană vă invită la Seara Bănăţeană. Mai bine spus, la Serile Bănăţene, pentru că, atât vineri, cât şi sâmbătă, vor cânta pentru dumneavoastră soliştii de muzică populară Alma Florea, Gabriel Micu şi Claudiu Marian. Petrecerea începe în fiecare seară la ora 21, distracţia fiind garantată.

Casa Bănăţeană este şi locul ideal pentru cele mai importante evenimente din viaţa dumneavoastră. Restaurantul, cu o capacitate de 160 de persoane, organizează nunţi, botezuri, onomastice şi orice fel de eveniment. Pentru rezervări vă stau la dispoziţiile două numere de telefon: 0255.212.088 sau 0745.419.767.