Casa Alex, pregătită pentru iarnă! Tu ți-ai pregătit casa? [FOTO]

gif card de energie dacus 1000x100 alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Consecvență și profesionalism sunt punctele cheie ale celei mai de succes afaceri din sudul Banatului. Casa Alex este business-ul ce promite să detroneze marile vârfuri din domeniul bricolajului.

Casa Alex, cu o prezență activă de doar câteva luni în acest domeniu, este o ramură a firmei Auto Alex care are o vechime de aproape 20 de ani în lumea antreprenorilor. În anul 1992, Auto Alex avea ca activitate principală doar comercializarea pieselor auto în localitatea Moldova Nouă.

Între timp, compania și-a diversificat domeniile de activitate, devenind lider regional în comercializarea en-detail si en-gros în comerțul cu materiale de construcții, materiale pentru amenajări interioare, electrocasnice și piese auto în zona de sud-vest a României.

Pentru toți cei care drumurile la Reșița sau la Timișoara erau o povară, și din cauza distanței, dar și din cauza prețurilor de monopol practicate de unele firme gigant, soluția a venit în această vară odată cu deschiderea marelui magazin din Oravița, situat pe pe Strada Cloșca, Nr.26.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157696335420940″]

Acest concept, explică managerul Alin Torma, s-a născut din pasiunea pentru casă: „După ani de experiență, dedicare și dezvoltare, Auto Alex deschide în Oravița noul concept de magazin de bricolaj, Casa Alex, un magazin cu care ne dorim să întâmpinăm nevoile clienților noștri, oferind o multitudine de soluții și produse pentru casă, la prețuri competitive”.

„Ca în orice mare magazin care se respectă, și în Casa Alex pot fi făcute cumpărături cu plata în rate, prin Cetelem, BRD sau ING, dar există și posibilitatea comenzilor online”, mai explică Alin Torma.

Casa Alex, 100% pregătită pentru sezonul de iarnă

1000x100 (3)

Pentru că frigul a devenit deja o prezență constantă în această perioadă și doar o lună și jumătate ne mai desparte de iarnă, reprezentanții companiei au luat toate măsurile în acest sens, dotând magazinul cu toate produsele necesare clienților, în această perioadă, evident cele mai căutate fiind sobele importate din Serbia, dar și sobele și centralele marcă proprie, TermoAlex, produse special pentru vânzarea în grupul Casa Alex și Auto Alex.

Nu lipsesc ofertele de gresie și faianță, instalații sanitare, podele laminate, electrice, metraje, covoare și draperii, adezivi, produse de baie și bucătărie și chiar și pentru grădinărit, cu precădere puieți de pomi fructiferi.

Ce-i deosebește de marii competitori?

Diversitatea mare de articole, stocuri permanente, raport excelent calitate-preț, personal bine-instruit, ofertele promoționale, serviciile oferite clienților: transport, consultanță, service și asistență permanentă.

Compania s-a extins într-un ritm alert și sănătos. Pe lângă realizările financiare, un factor important al succesului companiei îl reprezintă unitatea echipei. Oamenii care lucrează în AUTO ALEX alcătuiesc o familie dinamică, pragmatică şi mereu atentă la cerinţele, planurile şi nevoile clienţilor şi partenerilor. În 1992, AUTO ALEX avea 4 angajaţi, iar în prezent, echipa este formată din 194 de angajați.
Gama de produse este foarte generoasă, depăşind câteva mii de repere, acestea provenind de la producători naţionali sau din importuri: Serbia, Croația, Bulgaria.

Principalele categorii de produse ale firmei sunt:

 • Materiale de construcţii:
  Furnizori din țară: Holcim, Adeplast, CRH Romania, Cemacon, Macon, Simcor, Siniat, Carmeuse, Wetterbest, Mediterran, etc.;
  Furnizori din Serbia: Fit Becej, Dunav Trgovina, Nexe Strajilovo, Inoslav, Zorka Opeca, Nexe Polet, Toza Markovic.
 • Roabe și betoniere: din Croația: Altrad Limex;
 • Sobe de gătit și încălzit:
  Din Serbia: MBS, BLIST, TIM SISTEM, TERMOSISTEM TEHNIKA;
  Din Bulgaria: ROZA EMAIL.
 • Gresie și faianţă: din România: SANEX – CESAROM;
 • Amenajări interioare și exterioare:
  dispersii alchidice (Kober, Sticky, Adeplast);
  obiecte sanitare;
  parchet;
  usi de interior si exterior;
  Instalaţii electrice;
  Instalaţii termice;
  Instalaţii sanitare;
  Electrocasnice, IT, etc.

În prezent, Casa Alex, își desfășoară activitatea prin zece puncte de lucru (șapte depozite și trei magazine) în Moldova Nouă, Oravița, Reșița, Bocșa, Caransebeș, Timișoara.

publicitate Timisoara banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/