Casa Alex Oraviţa – alegerea numărul 1 pentru fiecare cămin al Văii Caraşului [FOTO]

Weekendul trecut, toate drumurile cărășenilor au dus spre aceeași casă: Casa Alex Oravița, primul retailer de bricolaj din zonă.

Cu ocazia aniversării primului an de activitate, precum și a ofertelor pregătite, un număr considerabil de oameni a renunțat la relaxare și la tot felul de alte activități, alegând varianta shoppingului pentru un confort pe termen lung.

Încă de la primele ore ale dimineții de sâmbătă, 20 iulie, de la mic la mare, cumpărătorii s-au așezat în fața magazinului, așteptând ca ora fixă să dicteze începerea programului de lucru. Astfel, în prima jumătate a zilei, produsele destinate curățeniei căminului, tot felul de auxiliare pentru gospodine în bucătărie, cele mai atractive prețuri la electrocasnice și materiale de construcții i-au determinat pe angajații magazinului să completeze încontinuu rafturile cu marfă, întrucât acestea rămâneau în scurt timp goale, semn că prețurile speciale la produsele favorite au fost practic de nerefuzat.

La întrebările: „Care sunt motivele/avantajele pentru care ați ales Casa Alex Oravița?”, „Cât de benefic este un astfel de magazin pe Valea Carașului?”, mai mulți clienți din localitățile limitrofe Oraviței, inclusiv cei din alte județe, au oferit următoarele răspunsuri: „Fiind din Răcășdia, prefer să vin aici pentru a-mi procura materialele de construcții necesare. E mult mai aproape decât Timișoara.”, cumpărător, 43 de ani.

„Casa Alex Oravița este o idee minunată pentru zonă! Economisești timp, pe care l-ai risipi alergând în 7 magazine diferite pentru 7 produse diferite și, evident, economisești bani.”, clientă din Moldova Nouă, 33 de ani.

„Lucrez în domeniul construcțiilor. Aici găsesc tot ce-mi trebuie, la prețuri convenabile. Vin aici săptămânal.”, client din domeniul construcțiilor, comuna Vărădia, 29 de ani.

„Suntem în concediu și am venit să-i ajutăm pe bătrânii noștri să-și construiască câte ceva la casă, să zugrăvească fațada. Noi fiind din Timișoara, doar nu era să venim cu cimentul de acolo.”, cumpărător, 43 de ani.

„Unul dintre marile avantaje pentru care vin aici este posibilitatea de a achiziționa anumite produse în rate. În plus, am ocazia să văd produsul, să-l studiez și economisesc bani poate pentru încă un produs, bani pe care i-aș da pentru combustibil pentru a mă deplasa la Reșița sau Timișoara.”, cumpărător, comuna Naidăş, 35 de ani.

Bucuros de feedbackul pozitiv din ultimul an al clienților care i-au trecut pragul, omul de afaceri Alexandru Torma a declarat pentru expressdebanat.ro: „În acest an, care a trecut foarte repede pentru noi, am devenit prima opțiune în preferința clienților din Oravița, din comunele și satele limitrofe, care doresc să-și construiască sau să-și amenajeze locuința”. Totodată, antreprenorul subliniază că, la momentul aniversar, acesta a avut plăcuta surpriză de a observa că, în topul preferințelor clienților, pe lângă produsele cu prețuri speciale, s-au vândut ca pâine caldă și celelalte produse.

Pentru cei care încă nu au apucat să treacă pragul Casei Alex din Oravița, reducerile de la toate raioanele din magazin își extind valabilitatea pe întreaga durată a lunii august.

În același timp, planurile legate de conceptul Casa Alex nu se opresc aici, ci ele continuă în forță: „În curând urmează să obținem autorizația de construcție pentru un nou magazin Casa Alex, într-un alt oraș din Caraş-Severin, surpriză pe care o vom dezvălui cât de curând.”, a concluzionat Alexandru Torma.