Nouă milioane pentru “Muncitoresc” și Dealul Golului

Proaspăt reales pe funcție, Mihai Stepanescu, primarul orașului Reșița îi asigură pe locuitorii din cartierul Muncitoresc de faptul că întreaga zonă se va schimba la față. Același lucru se va întâmpla și cu zona turistică Dealul Golului.

Pe lângă proiectele de infrastructură, care sunt în derulare la momentul actual, edilul-șef al orașului de pe Bârzava îi asigură pe locuitori că va continua șirul investițiilor la Reșița. Stațiile de epurare și modernizarea sistemelor de apă-canalizare sau chiar introducerea lor acolo unde nu există în cartierele mărginașe, vor fi construite și ele, după ce o perioadă lungă de timp, acest lucru nu a fost posibil.”La Doman, Secu și Cuptoare vor fi rezolvate aceste probleme în contul celor 20 de milioane de euro de la ISPA”, a spus primarul Mihai Stepanescu.

În plus, acesta a mai precizat că la momentul actual, cartierul Muncitoresc are nevoie de o investiție guvernamentală. „Așteptăm să primim 9 milioane de euro, bani de la Guvern, ca să rezolvăm problemele din cartierul Muncitoresc. Și Dealul Golului are nevoie de aceeași sumă de bani, ca să duce acolo utilitățile. În cauză, mai vorbim și de un al doilea proiect, complementar, dar ca să dezoltăm turismul acolo trebuie să identificăm o firmă serioasă pentru un parteneriat public-privat”, a spus edilul-șef.

Mihai Stepanescu a mai amintit și construirea de blocuri ANL sau bazinul de înot „7 Noiembrie” ca priorități ale sale în acest mandat.