Cartierul ACH din Caransebeș nu rămâne fără energie electrică

intalnire primarie caransebes

S-au reluat discuțiile pe tema situației din cartierul caransebeșean ACH. Problema are rezolvare, iar familiile de aici nu vor avea de suferit. 

La sediul Primăriei Caransebeș a avut loc, astăzi, o întâlnire între primarul Felix Borcean, Alin Crăciunescu, directorul Rețele Electrice Banat, și Niculai Bezerghianu, administrator special al Hidroconstrucția. La discuții au mai participat prefectul Ioan Dragomir, reprezentanți ai celor două companii și ai administrației publice locale.

Discuțiile s-au axat pe alimentarea cu energie electrică a cartierului ACH din Caransebeș, unde locuiesc câteva sute de familii. Toate părțile implicate s-au pus de comun acord asupra următorilor pași care trebuie făcuți pentru ca acest cartier să nu rămână fără energie electrică.

Demersurile vor fi făcute în perioada următoare atât de societatea Hidroconstrucția, care va solicita celor de la Rețele Electrice Banat preluarea distribuției de energie electrică, și de către Primăria Municipiului Caransebeș, care va solicita o extindere de rețea.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

Între timp, Primăria va purta discuții cu Hidroconstrucția, dar și cu cetățenii din zonă, pentru a prelua în proprietate străzile, unde se vor efectua lucrările pentru racordarea locuințelor la noua rețea electrică, a precizat primarul  Felix Borcean.

Un demers în soluționarea problemei din ACH a avut și viceprimarul Bebe Pasere, care s-a și întâlnit luna trecută cu oamenii din cartier, și care, la rândul său, a avut discuții cu reprezentanții companiei de electricitate.

1000x100 (4) publicitate si promovare online banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/