Cartierele Teiuș și Valea Cenchii – prioritare în 2021 pentru primarul Felix Borcean

Primarul Felix Borcean își propune ca prioritate să asfalteze străzile cu probleme! La capitolul investiții în infrastructură pentru 2021 se vor încadra acele tronsoane de stradă din municipiul Caransebeș care nu sunt asfaltate în momentul de față.

Sunt investiții prioritare pe anul acesta, astfel că la momentul creionării bugetului local se va ține cont de zonele cu probleme din municipiu, spune edilul urbei de pe Timiș și Sebeș:

O să fie cuprinși în buget câțiva kilometri de drum în mai multe cartiere, pentru că vreau să finalizez Valea Cenchii și Teiușul, să închidem cele două cartiere. De asemenea, Racoviță cu toate ramificațiile și extinderile, care sunt în momentul de față, dar o să fim foarte atenți ca, pe acele tronsoane să fie introduse și rețelele de apă și canalizare. În Valea Cenchii vorbesc de tronsonul acela de șosea neasfaltat la intrarea în cartier și închiderea inelului cu Teiușul, acea prelungire peste deal, care face legătura între cele două cartiere.”, ne-a declarat primarul municipiului Caransebeș.

1000x100 casa brutarului
celtic transilvania 1000x100px

Edilul a mai precizat că mare parte din excedentul bugetar de pe 2020, care a fost trecut la bugetul pe anul 2021, în sumă de 2 milioane de lei, reprezintă fondurile alocate pentru plata lucrărilor de reabilitare a străzilor, unde, din contractul de aproape 2,5 milioane de lei nu a fost achitat decât jumătate.

Noi am avut contractul acesta de 2,5 milioane de lei pentru reabilitarea tramei stradale, acești bani nu i-am plătit, decât jumătate din ei, nici lucrările nu au fost finalizate, unele nu sunt conforme și în situația asta noi am plătit circa 50% din contract. Nu am făcut recepția și urmează ca în prima parte a anului acesta, când firma va avea disponibilitate să vină să repare și porțiunile care nu sunt conforme. În momentul acela o să facem recepția și plata.”, a mai spus Felix Borcean.

banner maxagro