Cartel Alfa cheamă reşiţenii în stradă!

stiri si publicitate cu Casino Herculane by sungarden

Miercuri, 29 februarie, între orele 14-15.30, în faţa Prefecturii Caraş-Severin, va avea loc mitingul de protest organizat de CNS Cartel Alfa şi BNS, acţiune la care reşiţenii sunt chemaţi să-şi transmită dezacordul cu privire la modul în care este tratată criza în România şi faţă de modul în care actualii guvernanţi relaţionează cu cetăţenii.

Preşedintele CNS Cartel Alfa Caraş-Severin, Marian Apostol, îi invită pe reşiţenii nemulţumiţi de nivelul de trai şi de efectele crizei economice să vină miercuri în faţa Prefecturii. “Singurul răspuns pe care guvernanții au fost în stare să-l dea până acum a fost adoptarea unor măsuri dure de austeritate: tăierea salariilor, dereglemetarea pieței muncii, destructurarea dialogului social și a mecanismelor de negociere colectivă, privatizarea serviciilor publice, mărirea vârstei de pensionare și înghețarea pensiilor. Toate acestea nu fac decât să adâncească efectele crizei”, a declarat Apostol.

promovare banner maxagro Stiri cu Muzeul din Timisoara

Mai mult decât atât, spune sindicalistul, semnarea de către România a tratatului internaţional care introduce disciplina bugetară va duce la blocarea investiţiilor şi va arunca țara într-o gravă recesiune economică, ale cărei efecte drastice vor fi resimțite pe termen lung.

Stiri si Publicitate, joburi in Timisoara si Resita STPT job 1000x200 Stiri si Publicitate in Timisoara si Resita 1000x100 edb

Comments

  1. UPDATE :Pe Frunză”verde” l-a luat valul ! Va trece de la ameninţări la fapte… DE URMĂRIT !! « Sfinxul says:

    […] CARTEL ALFA ŞI BNS CHEAMĂ REŞIŢENII ÎN STRADĂ! […]

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/