Care sunt problemele întâmpinate la solicitarea şi obținerea autorizației de securitate la incendiu? Seminar de informare gratuit!

Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş organizează un seminar de informare și instruire a agenților economici asupra reglementărilor în domeniul avizării-autorizării privind securitatea la incendiu, sub genericul „Importanța solicitării și obținerii autorizației de securitate la incendiu”.

Evenimentul este organizat în colaborare cu Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Banat” al Judeţului Timiş, sub egida Instituţiei Prefectului Judeţul Timiş, și va avea loc în data de 11 martie, începând cu ora 10.00, în Sala Nera a Centrului Regional de Afaceri al CCIAT din Bdul. Eroilor de la Tisa nr. 22.

Temele abordate vor fi următoarele: Categoriile de construcții şi amenajări care se supun avizării și autorizării; Autorizația de securitate la incendiu. Drepturi. Obligații. Sancțiuni; Dezbateri. Probleme întâmpinate la solicitarea şi obținerea autorizației de securitate la incendiu.

Temele vor fi susținute de specialiști din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Banat”: ing. Cosacu Cătălin Constantin, Şef Inspecția de Prevenire și ing. Andrei Poamă, Adjunct Şef Inspecția de Prevenire

Seminarul se dorește a fi unul interactiv, astfel încât participanţii să primească răspuns la toate întrebările și spețele legate de obţinerea autorizaţiei de securitate la incendiu.

Participarea este GRATUTĂ pentru reprezentanții firmelor membre ale CCIAT.

Termenul-limită de înregistrare este 9 martie.