Care sunt cele mai căutate joburi de bănățeni?

gif card de energie dacus 1000x100 alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Peste 45.000 de bănățeni au accesat ofertele de joburi din cadrul celui mai mare eveniment de recrutare a forței de muncă care are loc în regiunea de Vest – Angajatori de TOP Timișoara. Un raport al organizatorilor arată că cei mai mulți bănățeni își caută locuri de muncă în domeniile IT, Automotive, Inginerie și Producție.

Mai exact, cele mai multe CV-uri depuse au fost pentru joburi precum: System Test Engineer, Junior Core Engineer, Graduate System Integration Engineer, Partner Support Specialist, IP Configuration Engineer, HR Recruiting Internship, Finance Internship și Project Buyer. Cele mai căutate conferințe au fost cele legate de inițierea în programul Java, realizarea unui profil Linkedin și de securitatea cibernetică.

Printre companiile care oferă cele mai multe posturi la Angajatori de TOP Timișoara se află: Raiffeisen Bank, LIDL Romania, Penny, Continental, Elektrobit Automotive Romania, HELLA Romania, Huf Romania, virtual7, Smithfield Romania, DRAXLMAIER Group, Dalli group și Nokia.

1000x100 (3)

Pe lângă posibilitatea de a aplica pentru un job, doritorii pot participa la întâlniri cu angajatorii și la ateliere de instruire, în funcție de nivelul de pregătire și de experiența lor. Există oferte din partea angajatorilor atât pentru studenți, cât și pentru candidații cu studii medii.

Târgul online de joburi se desfășoară până în 14 noiembrie. Mai multe detalii se găsesc și pe pagina evenimentului.

publicitate Timisoara banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/