Care e starea victimei rănită în explozia de pe Aleea Narcisei?

O explozie cauzată de o acumulare de gaze a zguduit un bloc din Reșița chiar în Vinerea Neagră. Un bărbat a ajuns la spital cu arsuri multiple. Care e starea lui la o săptămână de la dezastru?

Se află de o săptămână internat la Spitalul Județean de Urgență Reșița cu arsuri pe 37% din suprafața corpului, asta deși informațiile inițiale erau mult mai sumbre, anunțând arsuri pe 70% din corp. Bărbatul de 37 de ani, rănit în explozia din 26 aprilie de pe Aleea Narcisei, a așteptat transferul la un spital de arși din țară, oricare, dar se află și acum tot pe lista de așteptare. Nu s-a găsit niciun loc pentru el.

CITEȘTE ȘI: EXPLOZIE pe Aleea Narcisei din Reșița! Un bărbat a ajuns la spital cu arsuri grave!

tm4ua media express de banat (100x1000px)

Este însă unul dintre cazurile fericite. Deși spitalul din Reșița nu are o secție specială pentru arși, starea de sănătate a bărbatului s-a îmbunătățit constant. „Totul se datorează medicilor de la UPU, de la Chirurgie și de la ATI, care au îngrijit pacientul foarte bine”, ne-a declarat Roxana Bălan, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Reșița.

Este cunoscut faptul că pacienții care suferă arsuri au nevoie de o îngrijire specială, șansele de infecții fiind mult mai mari în cazul lor. Bărbatul de pe Aleea Narcisei se află izolat într-o rezervă a spitalului reșițean, iar dacă starea sa va continua să se îmbunătățească, este posibil ca acesta să nu mai necesite transportul la un spital de arși din România.

banner 970 x 250