EXPLOZIE pe Aleea Narcisei din Reșița! Un bărbat a ajuns la spital cu arsuri grave!

Un bloc din Reșița a fost zguduit de o explozie puternică în această după-amiază. Un apartament de pe Aleea Narcisei a fost făcut praf în urma unei acumulări de gaze. Incidentul s-a lăsat cu victime.

O acumulare de gaze a dus la o explozie puternică într-un bloc de pe Aleea Narcisei din Reșița. Un apartament de la etajul 3 a fost puternic afectat, iar o persoană a ajuns la spital, fiind rănită. Este vorba despre un bărbat de peste 30 de ani.

„În jurul orei 16.20 s-a produs o explozie din cauza acumulării de gaz într-un apartament pe Al. Narcisei din Reșița. Intervin forțe din cadrul Detașamentului de Pompieri Reșița, SAJ și furnizorii de gaz și energie electrică. În urma exploziei, o persoană a fost rănită. Victima, conștientă, a fost preluată de un echipaj SAJ și transportată la spital”, informează pompierii cărășeni.

Se pare că bărbatul are arsuri de gradul 2 și 3 pe 70% din suprafața corpului.

În fața blocului se află și un loc de joacă pentru copii, care era plin la momentul exploziei. Din fericire, bucățile de sticlă proiectate de la etajul 3 nu au făcut și alte victime.

promovare banner maxagro Muzeul TM

UPDATE, ora 17.20

Reprezentanții Inspectoratului de Stat în Construcții au stabilit că nu a fost afectată structura de rezistență a blocului. Nu au fost afectate alte apartamente din scara blocului. La momentul exploziei, în apartament s-ar mai fi aflat o femeie, care însă nu prezenta răni care să necesite transportul la spital.

Pompierii acționează și acum la fața locului pentru a degaja elementele care pot reprezenta un pericol pentru trecători.

STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/