Caravana vaccinării anti-COVID-19 revine la Forotic!

vaccinare

Pentru a doua oară în această toamnă, locuitorii comunei Forotic au posibilitatea să se vaccineze împotriva virusului SARS-CoV-2, anunță primarul Alexandru Sporea.

Caravana vaccinării anti-COVID-19 revine vineri, 19 noiembrie, la Forotic, după ce un eveniment similar a fost organizat la finele lunii trecute. Potrivit primarului Alexandru Sporea, procesul de vaccinare se va desfășura în cadrul centrului de informare turistică din comună, în intervalul orar 9.30 – 13.30, iar cetățenii au de ales între serurile Pfizer și Johnson & Johnson.

Vaccinul se administrează în baza unui act de identitate, precum buletin, pașaport sau permis de ședere. Așteptăm să se alăture acestei campanii un număr cât mai mare de persoane, nu doar acelea cărora li se administrează doza de rapel,  pentru că, din punctul meu de vedere, oamenii ar trebui să fie mult mai conștienți că această boală există și poate afecta pe oricine, indiferent de vârstă sau statut. Trebuie să avem grijă de noi, să ne luăm măsuri de protecție, cât de bine putem!”, a declarat edilul comunei Forotic.

leader board 728 x 90 px