Caravana Sănătății poposește în weekend la Ineu

șa Timisoara consultatii medicale gratuite
untitled design set 970x90 px

Medicii implicați în proiect vor acorda consultații medicale de specialitate și investigații gratuite, sâmbătă, în 8 iulie, între orele 10-17, persoanelor din Ineu și localitățile învecinate. 

Această a patra ediție din anul 2023 a „Caravanei Sănătății”, proiectul inițiat de rectorul U.V.V.G., doamna dr. Coralia Cotoraci, împreună cu doamna doctor Simona Dumitra, dr. Alciona Sasu și rezidenții secțiilor de hematologie și pediatrie, își propune, ca la edițiile anterioare, îndreptarea atenției către pacienții în etate, copii și persoane defavorizate. Aceștia vor beneficia de consultații GRATUITE de medicină internă, hematologie și pediatrie, recomandări analize amănunțite (dacă va fi cazul) și recomandări de tratament.

Proiectul  a fost inițiat de Universitatea de Vest „Vasile Goldiș ” din Arad și este realizat în parteneriat cu Consiliul Județean Arad, Arhiepiscopia Arad, Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad, Direcția de Sănătate Publică Arad, Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România, Inspectoratul pentru Situații de Urgență, Colegiul Medicilor Arad, cu sprijinul MedLife, Cetatea Voluntarilor, Sun Wave Pharma, SECOM, Banca pentru Alimente Timișoara, Fundația pentru Medicină Celulară și Moleculară și Bleu Pharma.

Pentru programări este disponibil numărul de telefon: 0770.203.268 (Ambulator Hematologie).

publicitate ziar expresb 1000x100

 

caravana ineu (1)

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/