Caravana Lions Onix a pornit la drum! Cadouri dulci pentru preșcolarii și elevii reșițeni!

whatsapp image 2023 04 24 at 15.32.19

Peste 260 de pachete cu dulciuri sunt împărțite, zilele acestea, de membrele Clubului Lions Onix Reșița, cu prilejul zilei de 1 Iunie.

„Caravana Copiilor”, așa cum și-au intitulat membrele acestui club acțiunea derulată săptămâna aceasta, este în plină desfășurare. Sunt vizate școlile și grădinițele din cartierele reșițene Secu și Mociur, centrele „ABC”, „Primăvara”, „Raisa” și cel de la Moniom, precum și Secția Pediatrie din cadrul Spitalului Județean de Urgență Reșița.

Pentru că ne dorim să fim aproape de comunitatea reșițeană, ori de câte ori avem ocazia, ne-am gândit că acțiunea prilejuită de sărbătorirea zilei de 1 Iunie va fi primită cu bucurie de cei mici. Și nu am greșit, pentru că am reușit să surprindem zâmbetele pe chipurile copiilor, atunci când și-au primit pachetele cu dulciuri pregătite de membrele clubului nostru”, ne-a declarat dr. Felcia Quint, fost președinte al Clubului Lions Reșița, actualmente președinte pe zona II Vest – în cadrul Districtului 124 România.

1000x100 casa brutarului

De-a lungul timpului, Clubul Lions Onix Reșița s-a implicat în nenumărate acțiuni caritabile, iar pe perioada pandemiei s-a dovedit a fi un partener de încredere pentru Spitalul Județean de Urgență din Reșița, donând unității aparatură medicală de ultimă generație, în valoare de peste 14.000 de euro, dar și echipamente și materiale sanitare.

banner website comunitatetm 1000 x 100 px final 01