Cărășenii ajută cu bani sinistrații din Vrancea

Potrivit președintelul Consiliului Județean Caraș-Severin, Sorin Frunzăverde, forul pe care îl conduce a primit o solicitare din partea celui omolog, de la Vrancea, să ajute persoanele sinistrate.

Legea permite transferul de bani dintr-un buget în altul, astfel că, liderul Consiliului Județean, Sorin Frunzăverde va răspunde ajutorului solicitat de colegii de la Vrancea. “Am fost solicitați să îi ajutăm, astfel că vom face acest lucru. Mulți locuitori din Vrancea se află într- situație grea, pentru că județul le-a fost marcat din plin de fenomenele meteorologice din ultima perioadă. Există, legal, posibilitatea de transfer a unei sume de bani din fondul de rezervă al unui județ, în altul”, a spus președintele Consiliului Județean, Sorin Frunzăverde. Suma care va fi alocată este de 150.000 de lei.

 

 

Comments

  1. Euripide says:

    dar pt datoriile primariei Resita catre CET si alti furnizori nu exista posibilitatea legala sa ii ajutati????sa nu mai fie frig in scoli si alte institutii???

  2. Mitru says:

    Intrebarea asta-i pentru primar. Asa cum este la zi cu plata celor ce se ocupa de transportul in comun poate sa achite si datoriile catre CET. A primit nu stiu cate miliarde pentru datoriile de la CET ca altfel era ca-n Mangalia. Chiar asa, de ce atunci cand exista prescomul nu erau bani si acum sunt ?