Caraș-Severinul trimite doi arbitri în Liga Campionilor!

După mulți ani, județul Caraș-Severin se poate mândri cu prezența unor arbitri la competiții de top. Doi cărășeni vor merge în această lună în Slovenia, pentru a arbitra partide din Liga Campionilor la minifotbal, competiție organizată în premieră.

Câștigătoare de șase ori consecutiv a titlului european, România are dreptul de a înscrie opt echipe în competiția rezervată echipelor de club. Anul acesta, Liga Campionilor este organizată în premieră, la Maribor, în Slovenia, în perioada 23-25 septembrie.

Vestea bună pentru iubitorii sportului din Caraș-Severin este aceea că la Maribor vor arbitra doi cărășeni, cunoscuți publicului de la partidele de minifotbal desfășurate începând din 2011 în Campionatul Județean de minifotbal, la baza sportivă Munti Sport din Reșița. Adrian Enășescu și Gheorghe Balaj completează lista arbitrilor care vor oficia în această lună meciuri la cea mai importantă competiție europeană de minifotbal rezervată cluburilor.

leader board 728 x 90 px

„Este o veste extraordinară pentru minifotbalul de la noi, ne bucurăm că valoarea acestor arbitri este recunoscută acum și la nivel european”, ne-a spus Adrian Caracoancea, președintele Asociației Județene de Minifotbal Caraș-Severin.