HC Adrian Petrea dă examen în Dobrogea. „Constanța nu este o echipă de neînfrânt!”

Pentru handbaliștii reșițeni urmează astăzi al treilea meci din actualul sezon al Ligii Zimbrilor. Elevii lui Adrian Petrea se vor afla la Constanța, pentru a se confrunta cu nou-promovata HC Dobrogea Sud, la care activează mai mulți handbaliști experimentați, care au evoluat în prima ligă, în cupele europene și în echipa națională.

Întâlnirea dintre HC Dobrogea Sud, construită pe scheletul fostei HCM Constanța, și HC Adrian Petrea Reșița va avea loc astăzi, de la ora 19:00, în Sala Sporturilor din orașul de la malul mării, fiind arbitrată de internaționalii Bogdan Stark și Romeo Ștefan. Observator va fi buzoianul Vasile Pavel. Antrenorul Adrian Petrea a plecat încrezător spre Dobrogea și speră ca elevii săi să facă un meci bun și să obțină toate punctele puse în joc.

„La Constanța nu ne va fi ușor, este o echipă puternică, cu jucători de valoare, o echipă care a jucat un an în Divizia A, și-a păstrat nucleul de jucători care au evoluat în trecut la HCM. Dar nu este o echipă de neînfrânt. Contează modul în care jucătorii mei vor fi concentrați la joc și dorința cu care vor aborda acest meci. Ne dorim foarte mult să câștigăm acest meci, pentru a avea un moral foarte bun pentru meciul de acasă cu Dunărea Călărași. Faptul că meciul e televizat poate fi o motivație în plus pentru noi, rămâne ca și jucătorii mei să demonstreze că pot aborda meciul la victorie. Nu au făcut deplasarea Andrei Drăghici și Raul Heimbach, care nu au putut fi recuperați după mici accidentări. În rest, eu zic că la ora meciului toți jucătorii vor fi apți medical și vor da totul pe teren”, a spus antrenorul Adrian Petrea.

Partida HC Dobrogea Sud – HC Adrian Petrea va fi televizată pe Digi Sport 2.