Caraș-Severinul, lider în turism! Diplomă de excelență pentru Consiliul Județean

gala romania esti tu

Un premiu care i-a surprins pe mulți a fost acordat recent Consiliului Județean Caraș-Severin: diplomă de excelență pentru dezvoltarea turismului!

Județul Caraș-Severin a fost premiat săptămâna trecută în cadrul galei „România ești tu!” cu premiul pentru „performanțe remarcabile în creșterea atractivității turistice și dezvoltarea sustenabilă a județului ca destinație turistică”.

Nu se știe exact care a fost criteriul pentru acordarea premiului, atât timp cât singurul proiect turistic câștigat în ultimii doi ani de Consiliul Județean Caraș-Severin este cel care presupune amenajarea de trasee cicloturistice pe o distanță de 686 de kilometri.

CITEȘTE ȘI: Peste 50 de milioane de euro pentru Caraș-Severin! Proiectul care pune județul pe harta europeană de cicloturism

1000x100 casa brutarului
expresb 1000x100

„De mai bine de doi ani, administrația din județul Caraș-Severin a reușit implementarea mai multor proiecte în multe domenii, dar în special în cel turistic, iar aceste eforturi au fost răsplătite odată cu decernarea acestui premiu, ca o dovadă a recunoașterii valorilor comunității noastre. Este un premiu pe care, împreună cu administrația județeană, îl dedicăm cărășenilor”, spune Romeo Dunca.

Gala de premiere a avut loc miercuri-seara, la Palatul Parlamentului, în cadrul programului „România ești tu”, în care au fost implicate toate județele din țară și mai multe personalități din diverse domenii, printre care și cel administrativ.

diploma cj turism