Caraș-Severinul a ajuns din nou pe Netflix!

Un nou film creat în Caraș-Severin poate fi vizionat pe Netflix în 12 țări din Europa. „Faci sau taci”, comedia polițistă a lui Iura Luncașu, a fost inclusă pe platforma de filme.

La începutul anului, iubitorii de film, dar și cei ai obiectivelor turistice din Banat s-au putut mândri cu faptul că „Ghinionistul” lui Iura Luncașu a ajuns pe Netflix. Nici cel de-al doilea film realizat în Caraș-Severin nu se lasă mai prejos. „Faci sau taci”, comedia filmată vara trecută în special în zona Oravița, poate fi și ea vizionată pe Netflix. Succesul e cu atât mai mare cu cât cea de-a doua producție poate fi accesată din 12 țări din Europa, în timp ce „Ghinionistul” a fost publicat doar pe platforma românească a Netflix.

„Pentru mine este o confirmare a faptului că am făcut o treabă bună și că munca echipei este apreciată. Asta nu face decât să ne determine să continuăm. Țin neapărat să le mulțumesc oamenilor de acolo care m-au ajutat enorm de mult: Laurențiu Plestici, Nelu Popa, Andreea și mulți, mulți alții. Nu pot să îl omit pe Robert Lauer, cel care ne-a sprijinit în toată caravana și am avut acel microbuz superb, branduit”, a declarat Iura Luncașu pentru Express de Banat.

„Faci sau taci” este cel de-al doilea film regizat de Iura Luncașu, cel care s-a declarat în repetate rânduri îndrăgostit de județul Caraș-Severin. Și promite că va reveni pentru cea de-a treia producție, care va fi turnată în zona Moldova Nouă anul viitor.

CITEȘTE ȘI: Reșița, Văliug și Anina au ajuns pe Netflix! „Ghinionistul”, disponibil de luna aceasta pe platforma online de filme!