Carantină! Spitalul Municipal Lugoj, închis total vizitatorilor până la finalul lunii martie

untitled design set 970x90 px

Secretarul de stat Raed Arafat a anunțat duminică o serie de măsuri inițiate de Ministerul Sănătății pentru prevenirea răspândirii coronavirusului. Printre acestea se numără instaurarea stării de carantină la spitalele din România.

În această categorie intră și Spitalul Municipal „Dr. Teodor Andrei” din Lugoj, astfel încât, în aceeași zi, managerul unității spitalicești, dr. Erwin Floroni, a anunțat interzicerea accesului vizitatorilor până la data de 31 martie, conform buletinului informativ emis de Ministerul Sănătății. Perioada de carantină se poate prelungi și după această dată, în funcție de cum evoluează situația îmbolnăvirilor în țara noastră, decizia aparținând Ministerului Sănătății.

Potrivit conducerii spitalului, excepție face secția de Pediatrie, unde copiii internați au nevoie de un aparținător, dar și bolnavii nedeplasabili, internați în diverse secții ale Spitalului Municipal „Dr. Teodor Andrei”. Pentru aparținătorii care se încadrează în situațiile de mai sus, se solicită o dispensă specială de la medicul de familie, prin care li se va permite accesul în spitalul lugojean.
Consultațiile din ambulatoriile de specialitate vor fi efectuate după o programare telefonică prealabilă, cu cel puțin 24 de ore înainte, la numărul de telefon 0256/354912, în intervalul orar 7.30 – 13.00, de luni până vineri.

publicitate ziar expresb 1000x100

Internările, cu excepția cazurilor ce reprezintă urgențe medico-chirurgicale, vor fi efectuate după o programare telefonică prealabilă (cu cel puțin 24 de ore înainte), la numărul de telefon 0256/354912, în intervalul orar 7.30 – 13.00, de luni până vineri.

Conducerea spitalului subliniază importanța respectării programelor, iar în situația prezentării în Serviciul de Urgență, pacienții sunt rugați să respecte procedurile de triaj și timpii de așteptare.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/