Caransebeșul se întrece în festivaluri. După cel de film, urmează rockul

1000x100

Muzica rock va răsuna în zona Teiuș-Valea Cenchii din municipiul Caransebeș. Festivalul Gugulan Rock Open Air, ediția a VI-a, stă să înceapă și propune, pe lângă muzică bună, și câteva zile de relaxare cu cortul în natură.

Ca să ofere cât mai multe detalii participanților, organizatorii au pregătit pe pagina lor de Facebook o hartă cu locația și cum se ajunge până în zonă.

Festivalul de rock se va desfășura în perioada 16-18 august, în aceeași locație ca anul trecut, poziționată chiar la intrarea în Caransebeș, din direcția Reșița, locație suficient de mare pentru a putea găzdui toate activitățile care se vor desfășura. Drumul de acces este asfaltat până la intrare, există locuri de parcare și camping, ne-a precizat Leo Gorczynski.

Sunt așteptate pe scenă de către iubitorii de gen cele mai apreciate trupe din Europa, dar și din România. Printre acestea Lucky Thirteen, o trupă din Brașov, dar și formațiile Saturnus din Danemarca, Timpuri Noi, Sur Austru, Magica și Times of Need din România și Grai și Anabioz din Rusia.

Festivalul rock s-a născut și se dezvoltă de la an la an datorită tinerilor Leo Gorczynski, Petru Jumanca, Robert Schragner, Cosmin Florin Mihuța şi Nicolae Enea.