Caransebeșul se afundă în noroi și bălți! Oamenii cer ajutor pe Facebook! [FOTO]

explo 1000x200

După dezgheț, tot mai multe străzi din municipiul Caransebeș se afundă în noroi și bălți, încât oamenii, în disperare, au început să posteze cât mai multe imagini pe rețelele de socializare, cu drumul pe care trebuie ei să-l parcurgă în fiecare zi fără să-i pese cuiva.

„Pe nimeni nu interesează de acest drum cum arată… foarte, foarte, foarte urât, aș vrea să vadă toată lumea pe ce drum circulă oamenii din cartierul Teiuș. Oare primarul știe?”, „Păcat de Teiușul nostru”, „Ai uitat? De Teiuș nu s-a ocupat Primăria niciodată, așa cum ar trebui. Foarte trist!”, „Pe Alunișului la Nord este la fel… o să pun un dulap la ieșire de pe alee ca să ne punem cizmele de gumă după ce ieșim de pe alee… Rușinos!”, sunt doar câteva comentarii pe care locuitorii Caransebeșului le-au postat alături de fotografii, ca un apel disperat către administrația publică locală.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157676462775783″]

Problemele sunt vechi și, de altfel, cunoscute de către Primăria Caransebeș. Societatea Hidroconstrucția, cea care a efectuat lucrările pentru introducerea și modernizarea rețelelor de apă și canalizare, avea obligația ca, la finalul lucrării pe o stradă, să readucă locul la forma inițială. În caz contrar, nu ar mai fi primit avizul de spargere pentru următoarea zonă. Cum însă a venit iarna, au rămas unele porțiuni neterminate cum ar fi strada Morii, Teiușului, Aleea Alunișului, Aleea Grădiniței, ambele în cartierul Țiglărie, foarte circulate, mai ales că în zonă se află o grădiniță și părinții sunt obligați să treacă prin mocirlă pentru a ajunge aici.

Șeful Serviciului de Reparații și Întreținere Străzi din cadrul Primăriei Caransebeș, Ion Gheorghe Ștefan, ne-a declarat că s-au purtat discuții cu reprezentanții Hidroconstrucția și s-a ales cu promisiuni: „Am discutat cu cei de la Hidroconstrucția, le-am cerut măcar să pună piatră spartă și să cilindreze, pentru că de asfaltare nu poate fi vorba acum. Ne-au spus că vor rezolva cât mai rapid această problemă”.

banner 970 x 250