Caransebeșul pierde războiul cu Reșița. Caransebeșul pierde și războiul cu Oțelu Roșu!

Stiri din Timisoara si Resita, publicitate online

Președintele Pro România Caransebeș, omul de afaceri Bebe Pasere, care ar putea intra în competiție în 27 septembrie pentru fotoliul de edil-șef, avertizează că răfuielile de pe scena politică locală au făcut ca orașul să rămână în urmă.

Pasere face parte din generația nouă de politicieni, dar asta nu înseamnă că e lipsit de experiență în domeniu. Îi știe bine pe toți liderii și tocmai din acest motiv a ales Pro România atunci când a hotărât să intre cu adevărat în politică. „Am fost pe lângă PSD, am crescut pe lângă PSD, am crescut și pe lângă PNL. În 2016 am făcut parte din campania PNL-ului, am ajutat PNL-ul. Cred acum că cele două partide și-au spus deja cuvântul în Caransebeș, cred că amândouă au picat la examenul acesta. După plecarea domnului deputat Mocioalcă, PSD este slăbit, nu a mai venit cu nicio față nouă, puternică, dornică să construiască, nu a găsit forță să își revină. Iar la PNL vede toată lumea un continuu război, care în primul rând nu face bine cetățeanului. În al doilea rând este același sistem, sunt aceiași oameni în sistem care probabil s-au plictisit. Sunt și oameni foarte buni, interacționez probabil o dată la 2-3 zile cu tot ce înseamnă Primărie, am văzut oameni competenți, dar dacă nu răspunzi nimănui, nimeni nu te întreabă ce faci, ce ai făcut și nu îți dă un target…. În plus, este un război între actualul primar și fostul primar. De câștigat noi nu avem de câștigat din chestia asta. Noi nu am înțeles că Primăria nu este nici a lui Felix Borcean, nici a lui Ion Mocioalcă, nu este nici a lui Marcel Vela. Primăria este a orașului Caransebeș!”, a comentat Bebe Pasere pentru expressdebanat.ro.

Liderul Pro România din Caransebeș spune că e nevoie ca măcar generația tânără să-și dorească altceva și să le ceară politicienilor cu totul altceva decât li s-a oferit până acum. Scandalurile care au pus stăpânire pe scena politică din municipiu, în ultimii doi, poate chiar trei ani în mod special, opresc orașul de la dezvoltare sau, în cel mai fericit caz, îi reduc semnificativ viteza în acest sens. „Observ cum Caransebeșul pierde războiul cu Reșița. Observ cum Caransebeșul pierde și războiul cu Oțelu Roșu. Nu vreau să le dau credit celor de la Reșița, domnului Nelu Popa, care este la PNL, dar se vede că s-a implicat, se vede că se mișcă. La noi…”, a mai afirmat Pasere.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/