Caransebeşul îmbracă haine de sărbătoare!

Gugulanii harnici s-au apucat de montarea iluminatului festiv de sărbători. Municipalitatea din Caransebeș dorește ca și în acest an locuitorii urbei să se bucure de un iluminat public de poveste cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

De la an la an este adus un plus de calitate sistemului. Astfel, se vor putea admira în parcul General Dragalina figurine ornamentale luminoase, un lanț de lumini tip arcade pe strada Episcopiei, dar și o perdea de lumini care leagă Catedrala Episcopală de Casa de Cultură. Vor fi în acest an unele îmbunătățiri aduse în mai multe zone și cartiere ale orașului și alte elemente care vor atrage ochiul trecătorului, ne-a precizat Ion Gheorghe Ștefan, șeful SPIR (Serviciul de Întreținere și Reparații Străzi).

Întreaga instalație de iluminat festiv de sărbători va fi pornită de la un buton montat pe catargele din fața primăriei municipiului în data de 5 decembrie, în ajun de Moș Nicolae, acesta fiind cadoul administrației de Moș Nicolae pentru toți cetățenii urbei”, ne-a declarat Ion Gheorghe Ștefan. În această perioadă vor fi achiziționate materiale consumabile pentru a putea fi înlocuite componentele care au cedat anul trecut.