Vela, somat să rămână la primărie

Anunţul din urmă cu două săptămâni potrivit căruia Marcel Vela ar fi urmat să candideze din partea USL la preşedinţia Consiliului Judeţean Caraş-Severin a stârnit un val de nemulţumire în municipiul de pe Timiş şi Sebeş.

 

Caransebeşenii nu primiseră deloc bine vestea că primarul Vela s-ar putea să-şi mute biroul la Consiliul Judeţean, dar odată cu mutările de pe scena politică răsuflă uşuraţi. Vela va candida pentru un nou mandat la Primăria Caransebeş, iar Sorin Frunzăverde vrea să mai stea încă patru ani în fruntea judeţului. „Eu vreau să mulţumesc cetăţenilor din municipiul Caransebeş care, de când s-a dat comunicatul USL-ului că voi fi candidat pentru preşedinţia Consiliului Judeţean, într-o dezbatere publică pe care am organizat-o, pe Facebook şi în mai multe biserici, au solicitat şi au dorit să mai candidez pentru încă un mandat la Primăria Municipiului Caransebeş”, a declarat Vela.

Acesta mai spune că nu ar fi putut trece peste promisiunea făcută caransebeşenilor. „Îmi fac o datorie de onoare să le mulţumesc pentru că au fost alături de mine şi m-au convins ca să iau această decizie, de altfel, să-mi şi respect promisiunea iniţială, de a rămâne în Caransebeş şi a continua toate proiectele în următorii patru ani”, a mai afirmat edilul-şef.

Comments

  1. Maria says:

    Toata stima pentru dl primar Marcel Vela, am trecut prin Caransebes de Sf sarbatoare a INTRARII MANTUITORULUI in Ierusalim, (FLORIILE) si sunt tare impresionata de oras, de oameni(poate patriotismul local isi pune amprenta), de intrarea respectiv iesirea din oras – sunteti un om cald si iubiti oamenii asta am simtit eu; poate ca-mi doresc sa fiu reprezentata mai real de dumneavoastra la judet, eu fiind dintr-o loc de pe granita cu banatul “sarbesc” dar locuiesc in Cluj- N de ~ 32 ani – dar credeti-ma pe cuvant duhul, sufletul se hraneste cu tot ce aflu din presa , de la prieteni si desele reveniri pe pamant banaţan de unde imi iau energia necesara pentru a supravietui 2….3 luni;
    SCUZATI!!!!!!! dar trebuie sa-i multumesc si PS LUCIAN pentru cuvantul de invatatura de la ADORMIREA MAICII DOMNULUI de la manastirea NICULA – 14/15 08.2011 si impreuna rugaciune la Catedrala Mitropolitana din Cluj de BUNA VESTIRE – Il rog pe PS LUCIAN sa ne binecuvinteze pe caraseni oriunde ne-am aflla! Hristos a inviat!!