„Prințul Clisurii” nu este sigur că va trece în PNL

omer radovancovici dosar proxenetism
1000x100 (2) untitled design set 970x90 px

Primarul comunei Pojejena, Omer Radovancovici, cunoscut sub numele de „Prințul Clisurii”, din cauza traficului cu țigări pe care l-a făcut în Clisura Dunării, nu este sigur că îl va urma pe actualul vicepreședinte al PNL, Sorin Frunzăverde.

Omer Radovancovici zis și „Prințul Clisurii” nu a luat încă o decizie dacă este democrat-liberal sau liberal convins. Acesta a participat la întâlnirea care a avut loc la Consiliul Judeţean cu fostul preşedinte al forului, Sorin Frunzăverde, dar nu a ieşit din sală, convins să apuce acelaşi drum politic. „Nu ştiu încă ce voi face!”, a spus edilul-şef, care încă trebuie să analizeze ce este mai bine pentru viitorul său politic.

În ce priveşte USL, co-preşedintele Uniunii, Victor Ponta, prezent sâmbătă la Reşiţa a declarat că este important ca în alianţă să vină oameni „curaţi”, ori edilul-şef de la Pojejena a fost condamnat pentru constituire de grup infracţional organizat şi contrabandă cu ţigări. În plus, a fost deja condamnat de două instanţe la cinci ani de închisoare, cu executare. „Porţile USL sunt deschise pentru oricine care doreşte să ni se alăture, dar este important ca persoana să aibă un trecut frumos”, a spus Victor Ponta, co-preşedintele Uniunii Social-Liberale. Rămâne de văzut ce se va mai întâmpla în perioada următoare.

Asta, mai ales că numărul primarilor aflaţi în situaţia „Prinţului Clisurii” nu este chiar mic. În aceeaşi situaţie mai sunt: Marius Mocanu, primarul de la Văliug. Antonie Bunei, edilul de la Zăvoi este judecat în prezent, la fel ca şi Ioan Borduz, primar la Fârliug. În ce-l priveşte pe Ion Velescu, primarul de la Luncaviţa, acesta urmează să ajungă şi el în sala de judecată, dosarul fiind deocamdată pe masa procurorilor de la Caransebeş.

1000x100 (4)

 

 

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/