„Captură” slabă pentru echipele de fotbal de liga secundă: Ripensia a obținut o remiză, cele două Poli au luat bătaie

Penultima etapă din liga secundă a adus prestații mediocre pentru cele trei echipe timișorene ale eșalonului. Ripensia a reușit un egal, cu Daco-Getica la ultimul meci din Ciarda Roșie. Tot acasă, ACS Poli a terminat în genunchi meciul cu CS Mioveni, iar ASU Poli s-a întors și ea înfrântă de la Târgu Jiu.

Roș-galbenii au terminat la scorul de 1-1 meciul cu Daco-Getica București. Călin Toma a deschis scorul în minutul 29, cu un șut senzațional. După avantajul de la pauză, echilibrul s-a schimbat din minutul 61. Atunci, Constantin Stoica a fost eliminat după un fault, cu mențiunea că anterior, în prima repriză, arbitrul Marius Omuț i-a dat un galben foarte ușor. În aceste condiții, Daco-Getica a reușit să egaleze fără să exceleze în joc, la o reluare cu capul al lui Sergiu Bustea, fază la care mingea a ricoșat în bară și l-a păcălit pe Moldovan. Dintre timișorene, acum Ripensia e cel mai bine clasată, pe 11.

ACS Poli a jucat ultimul meci acasă cu Electrica slab și a consemnat o înfrângere cu 4-1 cu CS Mioveni. Oaspeții și-au creat un mare avantaj din minutele 12 și 13, după golurile marcate de Ionuț Burnea și Simon Măzărache. Diferența a redus-o Denis Golda, însă la pauză s-a intrat cu 1-3, după golul marcat de Vali Balint. În a doua jumătate a meciului, Chemin a avut un șut în bară, dar cei care au înscris au fost tot argeșenii, prin Alexandru Ișfan. La final, primarul Robu s-a pozat cu echipa sa de suflet, care a bifat a doua retrogradare.

tm4ua media express de banat (100x1000px)

Nici cealaltă Poli nu a obținut puncte. ASU Politehnica a cedat cu 1-0 în deplasare la Târgu Jiu. Nici gorjenii nu au excelat ofensiv, dar au marcat în minutul 21, după o execuție frumoasă a lui George Tudoran. Timișorenii au făcut din nou un joc slab în atac și au contat ofensiv prin Ignea, veșnica soluție de avarie Mera, dar și Ursu, care a avut o bară. Înainte de ultima rundă, echipa suporterilor este pe locul 13.

banner 970 x 250